Counter-Strike 2’de Tam Özellikli Bir Hikaye Kampanyası ve Kesit Sahneleri Olabilir

Counter-Strike 2’de Tam Özellikli Bir Hikaye Kampanyası ve Kesit Sahneleri Olabilir

Çevrimiçi nişancı oyunu Counter-Strike 2, PC için dijital mağaza Steam’de 2023 sonbaharında piyasaya sürüldü. O zamandan beri, geliştiriciler ücretsiz oyun için birkaç güncelleme yayınladı, ancak bunlar önemli olarak nitelendirilemez. Bununla birlikte, proje desteğinin azaltılması muhtemelen olmayacak ve bu yıl nişancı oyun gerçekten ciddi bir yenilik alabilir. Counter-Strike 2, ilk kez tam özellikli bir hikaye moduna sahip olabilir.

Counter-Strike 2’de hikaye olasılığı, oyunun iç dosyalarında bulunan ipuçlarıyla ortaya çıkıyor. ThourCS2 takma adlı bir veri madencisi, güncellemeden sonra nişancı oyunun montajını analiz etti ve büyük bir şaşkınlıkla oyunun karakterler ve olaylarla normal bir hikayeye sahip olduğuna dair bazı açık ipuçları gördü.

Belirtilene göre, “Silahlar Yarışı” oyunu, “Vahşi Ateş” operasyonu “İkizler” kampanyasında sunulan çizgi romanla ilgili birçok satır ve fonksiyonu sildi. Oyuna altyazı ve çeşitli materyaller eklendi. Counter-Strike 2’nin kodunda şu anda, açıkça, hikaye kampanyası için gerekli olacak kısa sahnelerin bahsi geçiyor.

Veri madencisi, Counter-Strike 2’de diğer oyunlara benzemeyen bir hikaye modu görmeyeceğimizi tahmin ediyor. Muhtemelen, Valve’den geliştiriciler, nişancı oyununa sahne anları ve genel bir hikaye ekleyeceklerdir.