Graven adlı karanlık aksiyon oyununun yayın fragmanı

Graven adlı karanlık aksiyon oyununun yayın fragmanı

Graven’de karanlık bir fantastik dünya sizi bekliyor. Oyun, Steam’in erken erişim programında iki yıldan fazla süredir bulunuyordu, ancak şimdi Slipgate Ironworks stüdyosundan geliştiriciler tamamlanmış sürümünü tanıtmaya hazırlar. Graven’ın tam sürümü bugün piyasaya sürülecek ve bu olayın şerefine bir yayın fragmanı yayınlandı.

Yeni fragmanda, bizi Graven’ın etkileyici müzik eşliğinde dinamik ve çeşitli oyun deneyimi ile tanıştırıyorlar. Bu oyunda, Boyunağa rahiplerinden birini kontrol etmek ve kabus ve aldatmacalardan uzaklaşmak için bir hac yolculuğuna çıkmak size düşecek, ki bu durum tüm evrene tehdit oluşturuyor.

Oyunun yayınlanmış sürümü oyunculara şunları sunacak:

  • 13 yeni silah ve araç türü.
  • 9 yeni düşman.
  • Ek kamplarda benzersiz patron savaşları.
  • Büyülü kış gazabına karşı koymak, ateş taraftarlarının kültünü bastırmak ve Granit Koruganı’nda dinsiz çağrıya karşı koymak.
  • Aldrırmalı tuzaklardan ve yakıcı güneşten kaçınarak terkedilmiş ayinleri ve kutsal mekanları açığa çıkarın Verzifeer’de.

Graven, bugün Steam, GOG ve EGS’de Rusça dil desteğiyle PC’den erken erişimden çıkacak. Bu yılın ilerleyen zamanlarında oyun, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch’e gelecek.