Grid 2 Sistem Gereksinimleri

Grid 2 Sistem Gereksinimleri

GRID 2

GRID 2

Grid 2, Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360 ve Xbox One için Codemasters tarafından geriye dönük uyumlulukla geliştirilen ve yayınlanan bir yarış video oyunudur. TOCA serisinin sekizinci oyundur. 25 Eylül 2014’te Feral Interactive, OS X için Reloaded Edition’ı piyasaya sürdü.

Oyun çok sayıda gerçek dünyayı ve Paris gibi şehirleri içeriyor. Ayrıca, kırk yıllık motorlu taşıtları da içerir. Ek olarak, geliştirici Codemasters’ın gerçekçilik ve erişilebilirlik arasında tatlı bir noktaya gitmeyi amaçlayan ‘TrueFeel’ olarak adlandırdığı yeni bir bakım sistemi içerir. Yarışlara birinci şahıs kokpit görünümü dahil değildir. Popüler oyun modu “Drift” Codemasters tarafından bir oynanış önizlemesinde gösterilmiştir.

Sürücülere bazı yarış modlarından önce belirli otomobiller verilir ve diğer araç challenges görevleri sayesinde başkalarının kilidi açılabilir. Otomobil üniformaları, renkler veya farklı tonlarda uyarlanıp önceden ayarlanmış grafik tasarımları kullanılarak oyuncu tarafından özelleştirilebilir.

World Series Racing (WSR), dünyadaki çeşitli kıtalardaki çeşitli pistlerde yarışılabilen oldukça rekabetçi bir yarış etkinliğidir. Ayrıca, tur haritası olmadan dinamik olarak değiştiği “LiveRoutes” adlı bir moda da sahiptir. Race, Time Attack, Drift, Eliminator, Checkpoint, Touge ve Vehicle Challenges dahil yarış tiplerine sahiptir.

GRID 2 Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri
 – İşletim Sistemi: Windows Vista, Windows 7, Windows 8
 – İşlemci: Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz veya AMD Athlon X2 5400+
 – Bellek: 2 GB RAM
 – Ekran Kartı: Intel HD Graphics 3000 / AMD HD2600 / NVIDIA Geforce 8600
 – DirectX: Sürüm 11
 – Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
 – Ses Kartı: DirectX uyumlu ses kartı

Önerilen Sistem Gereksinimleri
 – İşletim Sistemi: Windows Vista 64 Bit, Windows 7 64 Bit, Windows 8 64 bit
 – İşlemci: Intel Core i7/AMD Bulldozer
 – Bellek: 4 GB RAM
 – Ekran Kartı: Intel Graphics 5200 / AMD HD6000 Series / Nvidia GTX500 Series minimum 1GB RAM
 – DirectX: Sürüm 11
 – Depolama: 15 GB kullanılabilir alan
 – Ses Kartı: DirectX uyumlu ses kartı