GTA 5 Rick ve Morty modu Rick Sanchez’i Los Santos’a getiriyor

GTA 5 Rick ve Morty modu Rick Sanchez’i Los Santos’a getiriyor

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

Önümüzdeki hafta Rick ve Morty taraftarları, Olimpik Yüzme Oyunları ile Owlchemy Labs’ın “Rick ve Morty: Virtual Rick-ality” adlı bir VR işbirliğinde “Plumbus gibi ikonik maddeleri sorgulayabilir, imha edebilir, atabilir ve parçalayabilir”. Bunun 20 Nisan’da olması bekleniyor, ancak daha önce Rick Sanchez’i tuhaf bir maceraya çıkarmayı seçerseniz, Jedidiah515’in en yeni GTA 5 modundan başka bir yere bakmayın.

Rick Sanchez (Rick ve Morty) [Eklentisi], nihilist, alkolik dehanın bilim adamı karakter modelini Los Santos sokaklarında taşıyor ve komik efekt için uydurulmuş kelimeleri içeren repertuarı ile tamamlıyor. Bunu önceden var olan Rick ve Morty Spaceship moduyla birleştirin ve kazanan tarafta siz olun.

YouTube insanlarının Modded Games’deki görüntüleri Rick’i ve bir dizi klon Rick’i gösteriyor ve polis memurlarını tam arzulanan seviyede katlediyor. Daha sonra, uzay gemisini bir helikopter havalanından uçtuğunu göstermek için direksiyona oturuyor ve son olarakta Rick Dance’ın ezgisine bir lapdancing kulübünde  Rick’in karakter modeline sahip oluyorsunuz. Bu … tuhaf. Ama en eğlenceli bir mod olmuş.