GTA 5 Steam’de Oyuncular Tarafından Bombalanıyor!

GTA 5 Steam’de Oyuncular Tarafından Bombalanıyor!

Uygulamalı GTA 5 Hileleri

GTA 5 Hileleri

Ayrıca Gta 5 hilelerini merak ediyorsanız bu konumuza bakarak bilgi edinebilirsiniz.

Rockstar Games Bu Durumda Ne Yapacak?

Take-Two Interactive’in popüler GTA modlama aracı OpenIV’i kapatması sonrasında GTA modcuları (Take-Two dışında bir GTA modlayıcısı sevmeyenler) seslerini duyurmak için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Grand Theft Auto 5’in Steam’in mağaza sayfasını ziyaret ederek, ne yaptıklarını görebilirsiniz. Rockstar’ın beğeni toplayan aksiyon oyunu, piyasaya sürüldükten sonra çoğunlukla olumlu tepki belirtisi olan mavi inceleme rengine sahipti ancak şuanki rengi kırmızı yani bu da çoğunlukla olumsuz tepki alıyor demektir. Şu anda, son 30 gündeki 23.000 incelemenin yalnızca% 21’inin pozitif oladuğu söylenmekte ve “en yararlı” değerlendirme listesini aşağı kaydırırken, ne denli olumsuz tepkilerin olduğunu görebilirsiniz.

Elbette seslerini duyurmak için yaptıkları tek şey bu değil. Change.org sitesinde hem Rockstar hem de Take-Two’ya gönderilmek üzere açılmış dilekçeler bulunmakta ve bu dilekçeler 20 bin kişi tarafından imzalanmış durumda. 20 bin gerçekten ciddi bir rakam.

(Save OpenIV) OpenIV’i Kurtaralım başlıklı dilekçede “OpenIV’in kapatılması 10 bin insanın oyunlarını modlayamaması dolayısıyla 10 bin kişinin kişisel hobisini yerine getirememesi anlamına geliyor” yazmakta.

“T0y cool” tarafından yaratılan dilekçe “Ben, LSPDFR ve GTA modding topluluğunun diğer üyeleri OpenIV’in bir modding yazılımı olarak dağıtımını ve çalışmaya devam etmesine izin verilmesini ve Rockstar Games’in geçmişte söylediği gibi modlanması yasal olan SA, IV ve V dahil olmak üzere Grand Theft Auto serilerinin modding edilmesini istiyoruz.’’ diye devam etmekte. 

(Bu arada LSPDFR GTA 5’i adeta Arka Sokaklar dizisine çevirme moduna deniyor.)