GTA 6'nın Çıkış Tarihi Söylentileri Her Geçen Gün Artıyor

GTA 6'nın Çıkış Tarihi Söylentileri Her Geçen Gün Artıyor

Yeni bir GTA 6 söylentisi, Rockstar Games'in oyunu bu yıl Grand Theft Auto hayranlarına göstermeye hazır olabileceğini öne sürüyor. Ve bunun doğru olduğu kanıtlanırsa, PS5 ve Xbox Series X konsolları için bir fragman yayınlayabilir. 

Rockstar Games'in 2021'de ilk GTA 6 fragmanını piyasaya sürmek için çalıştığı bildiriliyor. Ortaya çıkan yeni söylentilere göre, hit sandbox serisinin arkasındaki geliştirme ekibi , Kasım ayında bir sonraki Grand Theft Auto oyunuyla ilgili ilk bilgileri yayınlamaya hazır olacak . Bu, Rockstar Games'in yıllarca süren sessizliğini sona erdirecek ve çok çeşitli soruları yanıtlayacaktır. 

Oyun severler, oyunun geçtiği yer, oyunun hangi dönemi kullanacağı ve geliştirme ekibinin GTA 6 için nasıl bir dünya yarattığı gibi önemli sorulara cevap bulmak istiyor. Ayrıca, Rockstar'a, bir sonraki Grand Theft Auto oyunuyla birlikte yeni nesil bir versiyonunun gelip gelmeyeceği de dahil olmak üzere, GTA Online'ın geleceği hakkında ki gerçeklere henüz cevap verilemiyor. 

Rockstar Games, GTA 5'in 2022'nin başlarında yerel bir oyun olarak PS5 ve Xbox Series X'e gelmesini planlıyor. Bu, Rockstar Games'in Eylül ayında oyunculara söylediği ve onayladığı bir şey: “Grand Theft Auto V ve Grand Theft Auto Online artık PlayStation 5 ve Xbox Series X|S 2022'nin Mart ayında gelecek olup üm sistem genelinde bir dizi teknik ve grafiksel iyileştirme içerecek. 

GTA Online'ın yeni bağımsız sürümü de dahil olmak üzere, Mart ayında PlayStation 5 ve Xbox Series X|S'e gelecek olan bu genişletilmiş ve geliştirilmiş sürümler hakkında daha fazla ayrıntı için takipte kalmayı unutmayın.