GTA Online, CircoLoco ile İşbirliği Yapıcak

GTA Online, CircoLoco ile İşbirliği Yapıcak

Rockstar Games, şaşırtıcı bir hamleyle, CircoLoco ile ortaklaşa bir plak şirketi kuruyor. Rockstar, popüler Grand Theft Auto ve Red Dead Redemption gibi seriler ile ünlü bir şirkettir. Rockstar ayrıca Manhunt, Max Payne, Max Payne 2: The Fall of Max Payne, Max Payne 3 ve The Warriors gibi oyunları da yayınladı.

Rockstar Games, küresel çağta bir kulüp markası olan CircoLoco ile birlikte, yeraltı dans müziği kültürünü daha geniş bir kitleye getirmeyi amaçlayan CircoLoco Records etiketini piyasaya sürüyor. CircoLoco, 20 yılı aşkın bir süredir müziği moda ve sanatla bütünleştirerek, ev ve tekno sahnesine sıkı sıkıya yerleştirilmiştir. GTA, sürüş sahneleri esnasında oyunculara radyo özelliği sunmasıyla bilinir. CircoLoco Records, onlara küresel müzik sahnesine daha fazla entegre olma fırsatı sunuyor.

Yayın açıklamasına göre, CircoLoco Records, plak şirketinin ilk derleme albümü Monday Dreamin'de sergilenecek parçaların yer aldığı bir grup EP ile piyasaya sürülüyor  . İlk EP olan Monday Dreamin 'Blue EP 4 Haziran'da yayınlanacak ve diğerleri 9 Temmuz'daki tam derleme sürümlerine kadar haftalık olarak yayınlanacak. Rockstar Games için bu hareket ilginç olsa da  , kullanım için müzakere etmek zorunda kalmayacakları bir miktar lisanslı materyale izin verirken, projenin başarılı olup olmayacağını bilmek için henüz çok erken. Bir ev ve tekno plak şirketinin başarısının ne olacağı da belirsizliğini koruyor, ancak büyük olasılıkla CircoLoco Records'dan parçalar gelecek Rockstar Games  oyunlarında görünecek.