Baldur’s Gate 3 oyuncusu oyunun başında ilk zar atışında ölmeyi başardı.

Baldur’s Gate 3 oyuncusu oyunun başında ilk zar atışında ölmeyi başardı.

Bir Baldur’s Gate 3 oyuncusunun şansı hiç iyi gitmedi: hatta başlangıç ​​lokasyonunu terk etmeye bile fırsat bulamadan öldü. Varışta ölmüş.

Oyuncu, Reddit’te olayını paylaştı. Her şeyin suçlusu olan Baldur’s Gate 3’teki bir büyücü alt sınıfı olan Vahşi Büyü’dü, çünkü bazen en basit büyülerin seslendirilmesinin bile beklenmedik sonuçlar doğurabilen rastgele olaylara neden olabiliyor.

Bu durumda oyuncu “Büyülü Zırh” büyüsünü kullandı. Vahşi Büyü’nün devreye girmesine ve aniden havadan saldırgan bir Mefit oluşturmasına karar verene kadar her şey yolundaydı. Birkaç dövüşten sonra, yalnızca başlangıç odasında kalan Baldur’s Gate 3 oyuncusu öldü.

Garip olan şey, “Vahşi Büyü” pasifi bile olsa, bunun hemen hemen hiç gerçekleşmemesi. Başka bir Reddit kullanıcısı başka bir yerde, Vahşi Büy’ün oyunun içinde ne kadar nadiren ortaya çıktığını söyleyerek, Baldur’s Gate 3 karakterini 40 saatten fazla oynadıktan sonra yeniden yaratmaya karar verdi.

Benzer tuhaf olaylar, Baldur’s Gate 3’te lansmandan aylar sonra bile devam ediyor ve kim bilir, Larian’daki rol yapma oyununda daha kaç kez benzer durumlarla karşılaşacağız.