GTA Online Hatası Oyuncuları Ölümsüz Yapıyor

GTA Online Hatası Oyuncuları Ölümsüz Yapıyor

Bir Reddit kullanıcısı Rockstar Games'in GTA Online oyununda ilginç bir hata keşfetmeyi başardı. GTA 5 için çok oyunculu modun, oyuncuyu neredeyse ölümsüz hale getiren bir hataya sahip olduğu ortaya çıktı. Flyzegaming adlı kullanıcının gönderisinde bu hatanın nasıl kullanılacağı açıklanıyor. Ancak şunu belirtelim ki bu pasif modun birkaç ekstra özellikle kullanılmasıyla etkinleştiriliyor.

GTA Online'daki pasif mod, oyuncuların diğer oyuncular tarafından öldürülme korkusu olmadan (her türlü hasara karşı dirençli) şehir ve çevresinde güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlar. Ancak modda bazı sınırlamalar vardır. Bu seçeneği kullanan kişinin silah kullanmasına, bazı görevleri yapmasına (örneğin VIP) veya bazı etkinliklere katılmasına izin verilmez.

Hata nasıl etkinleştirilir, işte adım adım talimatlar:

Hatayı kullanmak için, öncelikle aşağıdaki adımları uygulamamız gerekiyor:

  • Sizinkinden farklı bir silah modeli kullanan birini bulun veya kendinizinkini değiştirin (serbest nişanlama ile yardımlı nişan alma). Bu daha sonraki bir aşama için önemli.
  • Bir Ammu-Nation silah mağazasına gidin.
  • Zırh sergisine yaklaşın.
  • Farklı kontrol türlerine sahip bir oyuncuya katılın, kabul edin ve hemen takımdan ayrılın.
  • Hızlı seçim menüsünde kendinizi öldürmeyi seçin.
  • Karakterin hapları çektiğini gördüğümüz an, bir kez daha farklı bir silah modeline sahip birine katılmalıyız. Bir kez daha takıma katılmayı “kabul etmeli” ve “reddetmeliyiz” ve sonra etkileşim düğmesine spam göndermeye başlamalıyız. Bu noktada oyuncu zırh menüsünde olmalı. Ardından ekranımız siyah beyaz olacak.
  • Şimdi oyunun bizi mağazadan ışınlamasını bekleyin.
  • Artık ölümsüzlük açık.

Hatanın avantajları ve dezavantajları

Elbette böyle bir hatanın avantajları var. Pasif modun aksine, birisinin bizi öldürme riski olmadan VIP görevleri gerçekleştirmemizi sağlıyor. Ayrıca ölümsüzlük modu da kullandığımız araçlara aktarılıyor. Bununla birlikte hatanın sınırlamaları da var. Örneğin diğer oyuncular bizim için hiçbir şey yapamazken, onları da öldüremeyiz (bu da adalet sağlıyor). Ancak dikkatli olun, bazı NPC'ler (örn. Polisler) hala bize zarar verebilir.

Bu hatadan yararlanmak isteyenlerin muhtemelen acele etmesi gerekir, çünkü geliştiriciler kesinlikle en kısa sürede hatayı ortadan kaldırmak için ellerinden geleni yapacaklardır.