GTA: Vice City Remasteredın Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

GTA: Vice City Remasteredın Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

 Rockstar North tarafından geliştirilen GTA serisinin en çok oynana ve sevilen oyunlarından GTA: Vice City, ilk olarak 27 Ekim 2002 tarihinde oyun dünyasına giriş yaptı.  Rockstar Games tarafından yayımlanan aksiyon macera oyunu GTA: Vice City, o yıllarda birçok ödül kazanan nadir oyunlardan biri haline gelmişti. Android, Microsoft Windows, PlayStation 2, PlayStation 4, iOS, PlayStation 3, Xbox, macOS ve Fire OS gibi platformlarda oynanılabilir olan oyun hiç şüphesiz o yılların en iyi oyunlarından biri idi. 

 Yıllar geçsede birçok oyunseverin hala oynadığı ve en sevdiği oyunlar arasında ilk sıralarda yer alan GTA Vice City, bir grup hayranı tarafından Remastered versiyonu ile tekrardan karşımıza çıkacak. Projenin geliştiricileri oyuna GTA Vice City 2 adını verecek. Henüz resmi bir çıkış tarihinin bulunmadığı oyunun yüksek grafikli ekran görüntüleri paylaşıldı. Rockstar Games tarafından yürütülmeyen iş şuanlık bir resmiyet taşımıyor. Oyunun geliştiricilerinin de Rockstar Games ile anlaştığınıda söyleyemeyiz. Rockstar Games tarafından da herhangi bir uyarı almayan GTA: Vice City Remastered geliştiricileri oyunu yayınlamakta ısrarcı. 

 Yeniden yüksek gafiklerle oynayacağımız GTA: Vice City Remastered aslında yalnızca grfiksel anlamda iyileştirilme yaplıyor. Oyunun hikayesinde herhangi bir değişiklik görmeyeceğiz.