Günlük 200 Bin Olumlu İncelemeyle Helldivers 2 Kullanıcılar Tarafından Övgü Aldı

Günlük 200 Bin Olumlu İncelemeyle Helldivers 2 Kullanıcılar Tarafından Övgü Aldı

Sony’nin PSN hesaplarının zorunlu olarak bağlanmasına yönelik garip kararlarına karşı normal oyuncuların direnişi Helldivers 2’de tam bir zaferle sonuçlandı. Şirket, shooter için tartışmalı güncellemeden vazgeçti ve oyuncular oyunla ilgili negatif yorumları kaldırmak için geniş kapsamlı bir “Temizlik” operasyonu düzenledi. Bu misyon, Helldivers 2’nin ne kadar büyük ve uyumlu bir izleyici kitlesine sahip olduğunun bir başka açık örneği oldu. Tam olarak bir gün içinde, oyuncular oyun için rekor sayıda olumlu yorum yazmayı başardılar.

SteamDB analitik platformunun verilerine göre, Sony PSN’in Helldivers 2’de zorunlu olarak bağlanmasından vazgeçtiği anda, kullanıcılar kitle halinde olumlu yorumlar vermeye başladı. Bir günde, oyuncular Steam’de 207 bin incelemeyi bıraktılar ve doğrudan shooter’ın geliştiricileri Arrowhead Game Studios ve hatta oyunculara kulak verdikleri için Sony’i övdüler.

Şu anda Helldivers 2 için dijital mağaza Steam’de toplam kullanıcı incelemeleri sayısı 817 bini aştı. Oyuncuların çabaları sayesinde, oyunun derecesi bir günde neredeyse %10 artarak %69’a yükseldi.