GWENT: Crimson Curse Genişlemesi Fragman ve Ön Sipariş Bonusu

GWENT: Crimson Curse Genişlemesi Fragman ve Ön Sipariş Bonusu

Kartçılık dünyasında bu hafta sonu Polonya’da gerçekleşen GWENT Masters Open #8 varken, CD Projekt Red’deki millet bize yepyeni bir fragman ve yeni GWENT genişlemesi hakkında detaylar verdi; The Crimson Curse.

Crimson Curse genişlemesi ile, popüler Witcher minigame-turned-Espor’a ilk kart eklendi ve hayranları, Mart ayının başından bu yana açıklandığından beri GWENT kartlarının daha fazla olması umuduyla ay içinde nadiren de olsa seslenenler olmuştu.

GWENT oyuncuları, iki haftadan kısa bir sürede gelecek olan PC ve Konsollardaki Crimson Curse genişlemesini 28 Mart 2019’da alabilirler. Ekstra hediyeler ve teşviklerden hoşlananlar için, CD Projekt Red ayrıca bir Ön Sipariş Paketi de içermektedir.

Crimson Curse

“Delilik ve çaresizlik dünyaya düşer. Kanlı Ay yükselmeye başladı ve onunla birlikte yeni canavarlar uyandı ve topraklarda yürüdü.

Bu kadar uzun zamandır bekliyoruz… rahatlık ve zenginlik içinde yaşayanlar tarafından avlandı.

Daha fazla yok.”

 

GWENT’in ilk kart genişletmesi, Witcher’ın ülkesine bazı kara büyüler getiriyor. Genişleme, işlem kartı oyununa eklenen 100’den fazla yeni kart görecek. Bu kartlar fraksiyon başına 31 nötr kart ve 14 fraksiyon kartı içerir.

Dürüst olmak gerekirse, oldukça iyi bir yayılım. Hangi desteyle veya hiziple oynamayı ve eğlenmeyi tercih ederseniz edin, rotanızı geliştirmek için bir ton yeni kartınız olacaktır. CD Projekt Red’deki millet, Brokilon Dryads, Cintrian büyücüleri, Toussaint şövalyeleri, Svalblod kültürcüler, Vampirler ve daha pek çok canavarı içeren bir avuç karttan bahsetti.

Kart sanatı ve genişletme işleminden koparılan bazı kartların kısa açıklamaları GWENT blogunda bulunabilir. GWENT: Crimson Curse genişleme fragmanı (altta), ilk defa güçlendirilmiş olan kart oyunlarının arkasındaki hikayenin daha fazlasını anlatıyor ve hatta yeni setteki anahtar kartların bazılarını gösteriyor.

Ön Sipariş Bonusu

Bu, popüler kart oyunu için ilk genişleme olduğundan, CD Projekt Red’in kanıtlayacak çok şeyi var. GWENT geliştiricileri hem oyunu hem de Espor rekabetçi serisini ana akımda sağlamlaştırmayı hedefliyor ve çaba harcayarak gerçekten harika bir iş çıkarıyorlar.

 

Crimson Curse genişlemesinin 28 Mart’ta başlamasına kadar süreçte oyuncular, Ön Sipariş Paketini 39.99 USD karşılığında alabilirler. Bununla beraber, 40 Crimson Curse Hegs (Kart Kegs, kartların “paketleri” dir ve Keg başına 5 kart içerir), korkunç bir şekilde canlandırılmış animasyonlu Crimson Laneti kartı ve Unseen Elder Leader’ınız için bir Blood Armor cildi alırsınız.

Bazı taraftarların forumlarda bahsettiği gibi, kırk dolarlık bir genişlemenin biraz dik olduğunu, özellikle de birçok oyuncunun Kegs’i aylarca biriktirdiğini düşünüyorsanız, bunun tüm standart baskı kartlarının kilidini açtığını söyleyelim. Diğer lootbox’lar gibi (Overwatch gibi), lootbox’ınızdaki “drop”, kutu kazanıldığında değil açıldığında hesaplanır. Bu nedenle, Kegsleri diğer olaylar ya da açılımlar beklentisiyle istiflemek güçlü bir seçimdir.

 

Crimson Curse genişlemesinin, ortaya çıktığında 40$’a mal olup olmayacağı daha net görülebilir lakin bu süreçten sonra artık ön sipariş teşviklerinin aktif olmayacağı da açık. Ayrıca, bu yılki GWENT Masters turnuvalarının Crimson Curse kartlarını da dahil edip etmeyeceği konusunda bir haber yok.