H1Z1 Outbreak Haritası Yayınlandı

H1Z1 Outbreak Haritası Yayınlandı

H1Z1 Outbreak Haritası

H1Z1 Outbreak Haritası

Ücretsiz-oynama battle royale nişancı H1Z1 bugün, “Yeni arazi, ilgi alanları, sanat ve dokular” özelliklerine sahip 8×8 km’lik battle royale arenası Outbreak adlı yeni bir harita ekliyor. Ve uzun süreli H1Z1 oyuncularına aşina olan birkaç alan için gözünüzün dışarıya verin, çünkü harita orijinal haritadan birkaç yer işareti içerir, ancak yeniden tasarlandılar. Pleasant Valley ve Misty Peak Dam gibi simgesel yapıların bazılarını görebilirsiniz. Ayrıca bir açıklama fragmanı ve bazı ekran görüntülerini inceleyebilirsiniz.

Basın bülteninde, “Yeni haritaya ek olarak, güncelleme, oyuncuların klasik H1Z1 hissini tekrar yakalamasına olanak veren oyun mekaniği değişikliklerini içeriyor. Bu, eğlenceli ve sezgisel savaşmaya devam eden daha hızlı ve daha duyarlı bir sistem oluşturmak için yeni koşma ve atlama hareketleri ve animasyonları içerir. Klasik ses ipuçları da bu güncellemeyle geri dönüyor.” deniliyor.

Bu H1Z1 oyuncuları için harika bir haber. Varolan battle royale haritası yıllar boyunca çok fazla değişime uğramış olsa da, günümüzde halen Daybreak’ın açık dünya hayatta kalma kumsalı olan Just Survive adlı esere göre tasarlanmış bir harita. Outbreak birlikte, H1Z1 özellikle battle royale düşünülerek inşa edilmiş bir harita alacak.

Outbreak, yalnız oyuncular, ikililer ve beş kişilik takımlar için kullanılabilir.