Haber: Yeni Life is Strange oyununun detayları internete sızdı – hikaye yetişkin Max Caulfield hakkında olacak.

Haber: Yeni Life is Strange oyununun detayları internete sızdı – hikaye yetişkin Max Caulfield hakkında olacak.

Son zamanlarda, Reddit‘te bir sonraki Life is Strange oyununun ayrıntıları ortaya çıktı. İçeriden bilgilere göre, bir sonraki Life is Strange oyunu Life is Strange: Aperture adını taşıyacak. Max Caulfield tekrar oyunun baş karakteri olacak.

Oyun, orijinal Life is Strange’in direkt devamı olacak: Max’in güçlerini kullanmadığı, 10 yılın geçtiği bir zaman diliminde, küçük bir kasabada bir kolejde fotoğraf dersleri verdiği bir zaman diliminde geçecek. Kanonik son olarak Chloe’nin öldüğü bir zaman çizgisi olarak kabul edilecek. Gece geç saatlerde parkta yürürken, Max öğrencisinin cesedini bulur ve suçluyu bulmak için güçlerini kullanıp kullanmama konusunda düşünmeye başlar.

Orijinal oyuna göre oyun mekaniği biraz değiştirilmiş: Max artık zamanı fotoğraf makinesiyle görebilecek. İçeriden bilgiye göre, farklı karakter modelleri, 10 yıl sonraki Max’in nasıl görüneceği ve şehir ile kolej kampüsünün konsept sanatı gibi çeşitli şeyleri görmüş. Ayrıca oyunda, evinizi çeşitli mobilyalar ve süslemelerle donatma imkanı da olacak. Ayrıca kedi ile ilgili bir yan görev de olacak, sonunda bu kedi evcil hayvanınız olacak.

İçeriden bilgilere göre, Square Enix’in ücretli kozmetik ürünler için planları var. Proje oldukça umut verici bulundu ve oyunu gören herkes memnun kaldı.