Hala iOS ve Android'de Fortnite Oynayabilir misiniz?

Hala iOS ve Android'de Fortnite Oynayabilir misiniz?

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde oyun dünyasına bomba gibi düşen bir gelişme yaşandı ve Fornite, Apple App Store ve Google Play'den kaldırıldı. Fornite'ı yalnızca cihazınızda oynuyorsanız ve bundan sonra yaşanan gelişmelerinden ardından hala oynamaya devam edip edemeyeceğinizi merak ediyorsanız, sizler için hazırladığımız rehberi inceleyebilirsiniz.

Hala iOS / iPhone / iPad'de Fortnite Oynayabilir misiniz?

Kısa cevap: Evet. iPhone veya iPad'iniz gibi iOS cihazınızda zaten Fornite kuruluysa, oynamaya devam edebilirsiniz. Ancak Fornite, telefonunuzdaki en son sürümle sınırlı kalacaksınız. En son sürüm, Bölüm 2 Sezon 3'teki 13.40 güncellemesidir. Bölüm 2 Sezon 4 yayınlandıktan sonra, yeni Savaş Bileti dahil hiçbir yeni içeriğe erişemeyeceksiniz. 

iPhone veya iPad'inize Fornite'ı hiç indirmediyseniz, şu anda iOS'ta yeni bir Fornite yüklemesi yapmanın bir yolu bulunmuyor.

Hala Android Cihazlarda Fortnite Oynayabiliyor musunuz?

Kısa cevap: Evet. Epic Games resmi SSS bölümünü henüz Google'a hitap edecek şekilde güncellememiş olsa da, Google Play aracılığıyla Android cihazınızda Fortnite kuruluysa, mevcut sürümü oynamaya devam edebilirsiniz. Bununla birlikte, telefonunuzda veya tabletinizde yüklü olan son Fornite sürümü ile sınırlı olacaksınız. Yeni sezon'a dair herhangi bir güncelleme alamayacaksınız, yeni içeriklere erişemeyecek veya Google Play üzerinden yeni Savaş Bileti'ne katılamayacaksınız.

Ancak Android'de iOS'ta olduğundan daha fazla seçenek var. Bir Samsung cihazınız varsa, doğrudan Epic Games'ten veya Samsung Galaxy Store'dan yükleyerek, Android'de Fornite'a yeni içerik yükleyebilir ve tüm bunlara erişebilirsiniz.