Halo dizisinin ikinci sezonu basının çok tutucu eleştirilerine maruz kalıyor.

Halo dizisinin ikinci sezonu basının çok tutucu eleştirilerine maruz kalıyor.

Kült olan Halo atıcı oyununun Paramount tarafından dizisi olarak ekranlara uyarlanması oldukça çelişkili bir şekilde karşılandı. İlk sezon, kaliteli özel efektler ve görsel çarpışma sahnelerine rağmen serinin fanlarını kızdırdı. Oyunun orijinal yazarını bile şaşırtan bazı detaylarla değişiklikler hikayede rahatsızlık yarattı. İkinci sezonun bazı hataları düzeltebileceği düşünülse de, görünüşe göre bu gerçekleşmedi. Halo dizisinin ikinci sezonuna dair ilk incelemeler, endişe yaratıyor.

Oyuna odaklı yayınlar genellikle Halo’nun ikinci sezonuna 7 ile 8 arasında olumlu puanlar veriyor. Bu puanlar, serinin hayranlarının sevdiği karakterlerin ve epik hikayenin ortaya çıkmasını değerlendirecekleri fikrini yansıtıyor, ancak oyunun orijinal hikayesinden biraz farklılık gösteriyor. Sinema eleştirmenleri ise proje için en fazla 6 puan veriyor. Onları hayal kırıklığına uğratan şey, genel dinamik, basit hikaye ve ikinci sezonda yeterince gelişmeyen soluk karakterler.

Halo’nun ikinci sezonuna dair bazı incelemeler:

  • 8/10 – XboxEra
  • 7.5/10 – ButWhyTho
  • 6/10 – GamesRadar+
  • 6/10 – ScreenRant
  • 4/10 – SlashFilm

Yorumcuların görüşüne göre, Halo’nun ikinci sezonu, ona bir şans vermek istiyorsanız hoşunuza gidebilir. Ne yazık ki, dizi hayal kırıklığına uğramış oyuncuları ve fanları ikna edemeyecek, ancak projenin en büyük hatalarını düzeltmek için potansiyeli var.

Dizinin ikinci sezonunun prömiyeri 8 Şubat’ta gerçekleşecek.