Halo Infinite Beta Sonrası Radarda Büyük Bir Değişikliğe Gidiyor

Halo Infinite Beta Sonrası Radarda Büyük Bir Değişikliğe Gidiyor

343 Industries tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunu Halo Infinite Aralık 2021 tarihinde PC, Xbox One ve Xbox Series X/S cihazlar için piyasaya sürülecek. Çok oyunculu bir oynanışa sahip olacak olan Halo Infinite uzun bekleyişlerin ardından çıkış tarihini netliğe kavuşturdu. 

Halo Infinite ilk uzun beta oynanışının ardından oyuncuların geri bildirimlerini değerlendirme altına almaya başladı. Geri bildirimlere göre Halo Infinite geliştiricileri tartışmalı radar değişikliklerine yönelik güncelleme çalışmalarına başlamış bulunmaktaç 

343 ilk olarak Infinite'in klasik hareket izleme radarını tamamen değiştireceğini açıklamıştı. Oyunda, değişiklikler yalnızca Dereceli modda tanıtıldı ve hareket sensörünü, tüm yürüme hızı hareketlerinden ziyade yalnızca koşan veya ateş eden oyuncuları gösterecek şekilde sınırladı. Değişiklikler rekabetçi Dereceli oyun için anlamlı olsa da Halo Infinite beta'daki benzer bir yineleme oyun testçileri tarafından iyi karşılanmadı. 

Halo Infinite çok oyunculu ekibi blog yazısında, “HUD'nizin sol alt köşesinde bulunan Savaş Sensörü veya radar, önceki Halo oyunlarından farklı bir dizi kural izledi” dedi. “Düşmanları yalnızca koşarken veya ateş ederken gösteriyordu, bu Halo 5'in 'Threat Tracker.' ile daha uyumluydu. Bu uygulamanın farklı hissettireceğini, hatta belki biraz tartışmalı olacağını biliyorduk ve bu yüzden Tech Preview'da mümkün olan en kısa sürede bununla ilgili geri bildirim almak istedik.”

Oyun testinin sonucu, 343'ün Halo Infinite için çok daha geleneksel bir radara geri döneceği ve “çoğu oyuncunun” sosyal maçlar için eski tarz radarı tercih ettiğini söyleyen blog yazısı “Savaş Sensörünü, çömelerek yürümenin yanı sıra tüm hareketleri gösteren eski 'Hareket İzleyici' gibi hissetmek için güncelledik ve bunu insanların bir sonraki uçuşta test etmesi için hazır bulundurmalıyız” diyor.