Halo Infinite Ne Zaman Çıkacak? – Yayın Tarihi Açıklandı

Halo Infinite Ne Zaman Çıkacak? – Yayın Tarihi Açıklandı

Halo Infinite Çıkış Tarihi

Halo Infinite Çıkış Tarihi

Microsoft’un E3 2019 brifingi sırasında ortaya koyduğu en büyük açıklamalardan biri Halo Infinite için yeni bir hikaye fragmanıydı ve Holiday 2020’de Xbox Scarlett lansman oyunu olacağı onaylandı.

2020’deki çıkış tarihi bir çok nedenden ötürü önemlidir. O sırada, 2015 yılında Halo 5: Guardians‘ın piyasaya sürülmesinden 5 yıl geçmiş olacak. Sadece bu değil, 2001’deki orijinal Halo: Combat Evolved‘den beri Xbox donanımı için yeni Halo lansman oyunu olmadı.

Halo Infinite, 343 Industries’de geliştiriliyor ve stüdyonun yepyeni Slipspace oyun motorunda çalışıyor. Stüdyo yönetmeni Chris Lee, E3’teki Inside Xbox canlı yayınında, 343’ün Halo Infinite’a yönelik cesur hırsının Halo serisinin önceki oyun motoruyla nasıl mümkün olamayacağı hakkında konuştu. Ayrıca Slipspace motorunun Halo oyunlarını 10 yıl boyunca desteklemeyi nasıl hedeflediğini anlattı.

Lee ayrıca Microsoft‘un E3 brifinginden Halo Infinite fragmanının aslında oyunun açılış sinematiği olduğunu doğruladı. Fragman Master Chief’i kötü bir şekilde gösterdi. Ama hiç kimse Master Chief öldüremez ve galaksiye düzeni geri getirmek için geri döner. Ancak Microsoft henüz gerçek bir oynanış ile ilgili bir şey göstermedi ve çok oyunculu tarafta ne değişikliklerin veya gelişmelerin gerçekleştiğine dair hiçbir bilgi yok.

Halo Infinite, Xbox Scarlett için bir lansman oyunudur, ancak herhangi bir Xbox One konsol ailesi üzerinde de oynanacaktır. Ve seri için büyük bir hamle, Halo Infinite PC’de de satışa sunulacak.

Halo Infinite Sinematik Fragman