Halo TV Dizisinde Master Chief’in Yüzünün Gösterileceği Bildirildi

Halo TV Dizisinde Master Chief’in Yüzünün Gösterileceği Bildirildi

Yakında yayınlanacak olan Halo TV dizisi, dizi sırasında bir noktada Master Chief karakterinin gerçek yüzünü gösterecek. Halo oyunlarının oyuncuları, Master Chief'in görünüşünü hiçbir zaman gerçekten görmediler. Bu durum da yaklaşık 25 yıllık franchise için büyük bir merakın sonunu getiriyor.

Baş yapımcı Kiki Wolfkill, IGN ile yaptığı bir röportajda durumun detayları ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. İyi bir hikaye anlatımı için Master Chief'in yüzünü ekranda göstermenin önemli olduğunu vurguladı. Master Chief adlı karakteri ise Pablo Schreiber canlandıracak.

Wolfkill, “Bir karakter hikayesi ve kişisel bir hikaye anlatmak için yola çıktık” dedi. “Ve bu hikayenin ne olduğunu gerçekten anlatmak istiyorsak, zırhlı ve miğferin altındaki kişinin kim olduğunu göstermemiz daha iyi olacak.”

Ancak yapımcı dizide Master Chief'in yüzünü görmek istemeyenler için de şunları da ekledi:

“Serinin hayranları için bu 20 senedir süregelen bir karakter. Seriye hakim olmayanlar için ise hayal etmesi çok zor bir şey” dedi. “Chief'in yüzünü gerçekten görmek isteyenler ve istemeyenler var. Her iki tarafa da kesinlikle saygı duyuyoruz. Ancak bu hikayenin doğası gereği, Master Chief ile farklı bir şekilde bağlantı kurmak gerçekten önemliydi. Bu yüzden karakterin yüzünü göstermek daha doğru olacak.”

Franchise'ın bazı hayranları bu gerçeği sindiremese de dizide geçen hiçbir şeyin ana konuyu etkilemeyeceğini belirtmekte fayda var. Serinin, oyunlarda görünenlerden tamamen bağımsız olan Gümüş Zaman Çizelgesi (Silver Timeline) adlı kendi kuralı bulunuyor. Bu da asıl hikayeyi etkilemeyeceği anlamına geliyor. Yani hayranlar bu konuda rahat olabilirler.

Serinin 24 Mart 2022'de Paramount+ tarafından yayınlanması planlanıyor. Oyuncu kadrosunda Cortana rolünde Natascha McElhone, Yerin Ha, Charlie Murphy, Shabana Azmi, Bokeem Woodbine, Kate Kennedy, Natasha Culzac ve Bentley Calu yer alıyor. Çekimler 2015'te başladı. Paramount+ geçtiğimiz günlerde Halo TV dizisinin ikinci sezonunun da yakın bir gelecekte çıkacağını duyurdu.