Hanzo için Yeni Overwatch Skini Çok Şık

Hanzo için Yeni Overwatch Skini Çok Şık

Scion Hanzo

Scion Hanzo

Overwatch‘ın bir sonraki etkinliği eski kendi Blackwatch‘ına geri dönüyor olabilir, ama hepsi karanlık tarafa dönmüyor. Hanzo, etkinliklere özel skiniyle daha temiz ve resmi bir yaklaşım benimseyenlerden biridir.

Siyah ve mavi çizgili bir takım elbise giymiş ve kolları sıvayan Scion Hanzo skini, şık ve otoriter görünüşünden daha fazlasıdır. Scion, kayda değer bir ailenin soyundan geliyor. Hanzo ve Genji’nin ait olduğu Shimada klanı sadece budur.

Scion Hanzo Skini

Bu yılki bahar etkinliği, geçen yılki Uprising etkinliğine benzer, ancak Tracer’ın ilk görevine bakmak yerine, bu yılki Retribution görevi, Blackwatch’ın Venedik’teki Talon örgütünün bir üyesini güvence altına almaya çalışmasıyla sekiz yıl öncesine gidiyor. Bu yılki Archives etkinliğinin büyük bir hikaye anı içereceğinden, diğer bilinen ayrıntılar için şu konumuza göz atabilirsiniz; “Overwatch Arşivleri Etkinliği“.

Arşivler etkinliği, 10 Nisan Salı günü başlayacak. Scion Hanzo, Moira’nın Blackwatch cildinden sonra ortaya çıkacak ikinci skin iken, 60’ın üzerinde yeni ürün onaylandığı için daha fazlasının açığa çıkmasını bekliyoruz. Bu etkinlikten yeni skinleri ve kozmetik ürünlerini ve geçen yılki Uprising etkinliğini 30 Nisan’a kadar takip edebilirsiniz.

Kaynak: 1