Kazakstanlı Yeni Stüdyo, Kapsamlı Biyopank Atıcı Oyunu Reverb’i Tanıttı

Kazakstanlı Yeni Stüdyo, Kapsamlı Biyopank Atıcı Oyunu Reverb’i Tanıttı

Yakın zamanda Kazakistan’da Echo Games Lab adında yeni bir stüdyo kuruldu ve bir dizi yetenekli geliştirici katıldı. Bugün ilk projesini duyurdular, bu proje son derece benzersiz bir görsel stile sahip ve ilginç bir oynanışla dikkat çekiyor. Çok oyunculu biopunk shooter olan Reverb’la tüm evrimdeki yeriniz için mücadele etmeniz gerekecek.

Geliştiricilere göre, Reverb oyuncuları evrim mücadelesi veren karanlık bir evrene taşıyacak. Ayar ve görsel stil biopunk türünden ve bazı alt türlerinden esinlenmiştir. Yazarların bu kararı, oyunda canlı organizmaları ve işlevsel mekanizmaları birleştiren benzersiz bir sanatsal tarz yaratmalarını sağlayacaktır.

Oyuncuların ana hedefi evrim yoluyla rakiplerini yok etmektir. Oyun sırasında yaratıklardan organlar ve diğer kaynaklar toplayabilir ve bu kaynakları ekipmanınızı, karakterinizi ve sığınakınızı geliştirmek için harcayabilirsiniz. Bu kaynakları toplamak için diğer oyuncularla eşzamanlı olarak özel baskınlara katılmanız gerekecek. Geliştiriciler tüm oyun sürecini, oyuncuların birinci şahıs nişancı olarak birçok ekstra yeteneğe sahip olduğu klasik çok oyunculu aksiyon nişancısı olarak tanımlıyor.

Öncelikle görünmezliğin sürekli olduğu farklı bir stealth shooter yapmaya karar verdik. Görünürlüğün nadir ve tükenen bir parametre olmadığı tam anlamıyla görünmez bir oynanış denemek istiyoruz ve verilerimize göre henüz hiçbir yerde kullanılmadı. Bu yaklaşım riskli olabilir ama bize hoş geliyor. Belki diğerlerine de hoş gelir.
Ayrıca, yenilikçi bir anti-hile çözümü geliştirmeyi planlıyoruz ancak henüz kesin bir şey söyleyemeyeceğimiz için bunu açıklamak istemiyoruz.

— Echo Games Lab’da belirtildi.

Reverb’ün benzersiz özelliği görünmezlik etkisi olacak. Maçta yer alan tüm oyuncular, hasar almaya kadar görünmezlik durumunda olacaklar. Alınan herhangi bir hasar veya gürültü oyuncuyu veya vücudunun bir kısmını açığa çıkaracak ve diğer oyuncular için fark edilir hedef olacaklar.

Echo Games Lab, shooter’ı 2024 yılının sonuna kadar piyasaya sürmeyi umuyor. Reverb, Steam’de PC’de ve belki de VK Play’de mevcut olacak. Geliştiriciler fiyat konusunda henüz karar vermemiş olsalar da, oyunun 20 $ ‘dan pahalı olmayacağı kesin.