Hearthstone: Rise of Shadows Genişlemesi

Hearthstone: Rise of Shadows Genişlemesi

Tema, Arch-Thief Rafaam’ın etrafında dönerek kendi “E.V.I.L. Ligi” ni düzenliyor. Dalaran’da bir soygunu çıkarmak için. Kral Togwaggle, Madam Lazul, Dr. Boom ve Cadı Hagatha’yı içeriyor. Blizzard daha önce bu yıl her bir genişlemenin devam eden tek bir hikaye ile bağlanacağını söylemişti, bu da bize Ejder Yılı’nın yönü hakkında bir fikir verdi.

 

Her zaman olduğu gibi, genişletme, genişletmenin tadına uyacak bazı yeni mekanikler ve kart türleri içerecektir. Genişleme, beş yeni Lackey, özel Battlecries’li 1/1 minyon getirecek. Kartı elinizde tuttuğunuzda Schemes adı verilen yeni büyüler daha da güçlenecek. Bazı kartlar, eski kartlara yapılan açık aramalardır. Mesela, Priest’in yeni Yasaklı Kelimeler’in sihri, Whispers of the Old Gods’dan Forbidden Shaping kartındaki bir bükülmedir.

 

Sonunda, yeni kartlar Twinspell adlı yeni bir anahtar kelime sunacak. Oyuncular, bu kartlar elinize büyünün ikinci bir kopyasını ekler. Büyünün ikinci kopyası Twinspell’in yararına sahip değil. Bu büyüler Dalaran’ın Savunucuları adı verilen bir suçla mücadele grubunun açıkça gözdesi. Bu nedenle, hikayeler devam ederken kahramanlar ve kötü adamlar arasındaki çatışmayı görüyoruz.

Rise of Shadows, 9 Nisan’da başlayacak ve bir ay sonra Mayıs ayındaki solo serüveniyle devam edecek. Daha önce de açıklandığı gibi, bu macera ücretsiz bir bölümle başlayacak ve daha sonra sonraki bölümler her biri 700 altın karşılığında satın alınabilir – ya da tam paket için 20 dolar.

 

Her şey başlamadan önce, 5 Nisan’da başlayan bir yayın öncesi etkinliği size hemen kullanılabilecek ücretsiz bir Efsanevi kart verecek. Ayrıca, bir kez başladığında, ücretsiz paketler kazanmak için yeni bir görev zinciri kazanacaksın. Lansman haftası boyunca verilen Shadow Bundle 9 paket ve 10 dolarlık bir Arena bileti sunacak. Ön alımlar iki aşamada gerçekleşecek: 50 paket, bir kart geri ve bir Efsanevi kart veya 80 paket, bir kart geri, bir Altın Efsane ve Madam Lazul Priest Hero için 80 dolarlık bir paket.

 

Şimdiye kadar ortaya çıkan her kartın galerisini inceleyin; bunlar daha müsait hale geldikçe güncellenecektir.

Rise of Shadows

The League of E.V.I.L. is about to unleash its secret master plan! Stop being such a goody two-shoes and come take a walk on the dark side. Welcome to the Rise of Shadows!