Helldivers 2 şimdi aynı anda 700.000 oyuncuyu destekliyor

Helldivers 2 şimdi aynı anda 700.000 oyuncuyu destekliyor

Arrowhead Game Studios’ın CEO’su Johan Pilestedt, Helldivers 2’nin artık sunucuda aynı anda daha fazla oyuncuya izin verdiğini duyurmak için eski Twitter olan X sosyal medyasına başvurdu. Stüdyo, özellikle hafta sonları, oyunun bu sınırı aşmasını beklemektedir, ancak bu, daha fazla oyuncunun oynamasına ve Helldivers 2’ye giriş bekleme süresinin daha toleranslı hale gelmesi anlamına gelmektedir.

PC ve PS5’te Helldivers 2’deki aynı anda bulunan oyuncu limiti artık 700.000 kişiye yükseldi – önceki 450.000 aynı anda oyuncu limitine göre yaklaşık% 50 daha fazla. Pilestedt’in attığı bir dizi tweet’te stüdyo, bir sonraki çöküşü önlememek için ihtiyaç halinde limiti dikkatlice artırdığını da belirtti.

“Bugün için son güncellememiz var,” dedi Pilestedt. “CCU’nun maksimum limitini 700.000’e yükselttik. Ne yazık ki, CCU’nun bu seviyeye ulaşmasını bekliyoruz. Giriş bekleme süresinin çok daha hoşgörülü olacağını düşünüyoruz.”

Pilestedt’in tweet duyurusunda, Helldivers 2’nin sunucu altyapısına büyük miktarda oyuncunun beklendiği bu hafta sonları için oyun deneyimini geliştirmeye yönelik bazı nihai iyileştirmeler yapılacağını da belirtti.

Helldivers 2, PC ve PS5’te mevcuttur.