Her şey çok kötü mü? Dedikodulara göre, gazeteciler Suicide Squad: Kill the Justice League için incelemeler için basın kopyası alamadı.

Her şey çok kötü mü? Dedikodulara göre, gazeteciler Suicide Squad: Kill the Justice League için incelemeler için basın kopyası alamadı.

Suicide Squad: Kill the Justice League’nin çıkışına tam bir hafta kaldı. Oyunun erken erişimi 30 Ocak’ta başlayacak, ancak şu anda oyun etrafında olumsuz bir atmosfer hakim.

Hayal kırıklığı yaratan öngörüler ve basının olumsuz tepkisi sonrasında Rocksteady, oyunun daha fazla zarar görmesini önlemek için basın kopyalarını saklamaya karar verdi gibi görünüyor. Bazı raporlara göre, oyunun piyasaya sürülmesinden dört gün önce, gazeteciler hala kendi anahtarlarını almadılar.

Son bilgilere göre, çoğu büyük yayınevi Suicide Squad: Kill the Justice League hakkında hiçbir şey bilmediğini iddia ediyor. Popüler bir yayıncı ve içeriden bilgi sahibi olan Jeff Grubb da bu konuda benzer bir açıklama yaptı.

Bir hafta sonra çıkıyor ve basın kopyasına sahip olan kimseyi bilmiyorum

Bu adımın, oyunun çıkışı etrafında oluşan durumla mücadele etmeyi amaçladığı düşünülüyor. Bu ayın başında stüdyo, oyunculardan oyun hakkında daha olumlu yorumlar almayı umarak Alfa NDA’sını kaldırdı.

Şimdi Warner Bros, muhtemelen incelemelerin ortaya çıkmasını maksimum şekilde geciktirmeyi umuyor. Eğer basın kopyaları normalden daha sonra dağıtılırsa, çoğu yayıncı muhtemelen çıkışa kadar verdiklerini yayınlamayacak.

Bu, yayıncının, genellikle görüşlerini ve puanları bekleyen alıcıların kafasındaki karmaşa arasında, ön siparişleri ve erken satın almaları garanti etmek için yeterli zaman sağlayacaktır.

Sonuç olarak, bu durumun Suicide Squad: Kill the Justice League’a daha fazla zarar vermesi muhtemel. Genellikle kamuoyu, yayıncıların ve geliştiricilerin bu tür taktiklere başvurmasını sevmez, bu nedenle sonuç Warner Bros Games’in umduğu kadar olumlu olmayabilir.