“Hiçbir Şeyden Pişman Değilim”: Nicolas Cage, “Yüzüklerin Efendisi”nde neredeyse Aragorn oldu

“Hiçbir Şeyden Pişman Değilim”: Nicolas Cage, “Yüzüklerin Efendisi”nde neredeyse Aragorn oldu

Varyasyon bir evrende, Nikolaz Cage’in Süperman’ı oynadığı ve gerçekliğimizin bu tiyatral sürümüne çok yakın olduğu bir evren vardır. Bitmek tükenmek bilmeyen oyuncu, 2000’lerin ortasında Çelik Adam kostümü giymiş olsa da sonunda bu rolü alamadı. Bununla birlikte, altın bir fırsat ondan kaçan ilk durum değildi.

Zamanında Cage, Yüzüklerin Efendisi’ne ve Matrix’e çekim için davet edildi, ancak şaşkınlığa uğrayarak ikisinden de vazgeçti. Peter Jackson’ın üçlemesinde efsanevi Aragorn’u oynama fırsatından da kaçan bu gerçekten beklenmedik bir karardı.

People dergisine göre “Aile, kariyerden daha önemli olanbir Nikolaz Cage versiyonu yok. Yüzüklerin Efendisi’ ve “Matrix”ten vazgeçtim çünkü üç yıl boyunca Yeni Zelanda’ya veya Avustralya’ya gitmek istemedim. Weston oğlumla evde olmam gerekiyordu, bu gerçek.”. Ayrıca filmdeki karakteriyle kendisini kıyaslıyor: “Büyük Yetenekli Ağır Duygusal Yük” filminde kariyeri ile sevdikleri arasında seçim yapması gereken karakteri.

Bununla birlikte, Cage olanlardan pişmanlık duymadığını ve “Bu filmlerin özelliği, onları izleyebiliyor olmam. Seyirci olarak onlardan zevk alabiliyorum. Kendi filmlerimi izlemem. Bu yüzden onları izlemekten gerçekten hoşlanıyorum, özellikle de “Yüzüklerin Efendisi”. Bu açıklamayı Newsweek ile yaptığı bir röportajda verdi.

Aslında hiçbir şeyden pişman değilim. Pişmanlık zaman kaybıdır diye düşünüyorum. Geçmişte veya oynayabileceğim filmlerde düşünmek yerine geleceğe odaklanmaya çalışıyorum. Kuşkusuz, hayat şartlarım mümkün olsaydı benim için daha karlı olabilecek filmler var.