Hidetaka Miyazaki: “Elden Ring’deki Midgard hala sırlarını saklıyor”

Hidetaka Miyazaki: “Elden Ring’deki Midgard hala sırlarını saklıyor”

Dark Souls 2 hakkında olumlu sözlerin yanı sıra FromSoftware’in başarısı için bu bölümün öneminden bahseden Hidetaka Miyazaki, ayrıca açık dünyalı Elden Ring oyunundan da bahsetti ve DLC Shadow of the Erdtree’nin çıkışıyla geri döneceğimizi söyledi.

IGN.com’a verdiği röportajda Miyazaki, oyunlarındaki oyuncuların bulabileceği sırlar ve detaylar miktarına her zaman “şaşırdığını ve hayran kaldığını” ve bunun Shadow of the Erdtree oyununda da gerçekleşeceğini beklediğini söyledi. Ancak Haziran’a kadar birkaç ay olduğundan, Miyazaki henüz keşfedilmesi gereken yeni bir sırrı oyunculara anlatma konusunda düşündü. Yönetmenin dediğine göre, aslında oyuncuların henüz bulamadığı “küçük bir şey eksik”.

“Benim için henüz keşfedilmediğini düşündüğüm küçük bir unsur var. Kullanıcı yorumu veya oyunun daha fazla incelenmesi olsun, buna sabırsızlanıyorum. Bence bu bir ‘ne zaman’ ve ‘ne’ meselesi, belki de hala eksik bir şey var.”

Oyunlarındaki hikayeyi nasıl anlattığı konusunda Miyazaki, hayranlarına kasıtlı olarak belirsiz bir şekilde bilgi vermektedir. Orta Dünya’nın bu zamana kadar saklayabildiği sırrı çözmek için oyuncuların tekrar Eksik Rol’ü üstlenmeleri gerektiğine şüphe yoktur.