Hitman 2 Sistem Gereksinimleri

Hitman 2 Sistem Gereksinimleri

Hitman 2

Hitman 2

Hitman 2, IO Interactive tarafından geliştirilen ve Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından yayınlanan bir gizlilik video oyunudur. Hitman video oyun serisinin yedinci girişi ve 2016 yapımı Hitman’in devamı niteliğindedir. Oyun 13 Kasım 2018’de piyasaya sürüldü ve genel olarak olumlu eleştirilerle karşılandı.

Hitman 2’nin oynanışı, 2016 yılındaki oyuna benziyor. International Contract Agency (ICA) için çalışan bir sözleşmeli suikastçı olan Ajan 47, yüksek profilli hedefleri ortadan kaldırmak için dünyadaki çeşitli yerlere seyahat eder. Oyun, altı ayrı yere yerleştirilmiş altı görevi içerir. Özetle, oyunun görevleri Yeni Zelanda’daki Hawk’s Bay’de; Miami’deki bir yarış pistinde; Kolombiya’daki Santa Fortuna’nın kurgusal alanı; Mumbai’nin kenar mahalleleri; kurgusal bir Vermont banliyösü; ve Kuzey Atlantik’teki bir yerde kurgusal Sgail Adası’nda gerçekleşiyor.

Oyun, bir NPC’yi bilinçsiz hale getirmek için kullanılabilecek çeşitli araçlar sunar ve oyuncunun, keskin nişancı tüfeği gibi büyük silahları kuşku uyandırmadan kamudan gizlemesine ve taşımasına izin veren evrak çantasını yeniden sunar. Oyunun duyurusuna, Hitman 2’yi ön sipariş edenlerin hemen kullanabileceği Sniper Assassin adlı kooperatif çok oyunculu modun piyasaya sürülmesi eşlik etti. Bu mod aynı zamanda oyun piyasaya çıktığında Hitman 2’nin tüm kopyalarıyla birlikte gelir. Bu modda, oyunculara belirli bir süre içerisinde bir keskin nişancı tüfeği kullanarak hedefleri elemek için görev verilir. Ajan 47’ye ek olarak, oyuncular her ikisi de benzersiz cephane türlerine erişimi olan Knight ve Stone olarak oynayabilir.

Selefinde olduğu gibi, Hitman 2’de de zaman sınırlı “Elusive Targets” görevleri bulunuyor. İngiliz aktör Sean Bean, oyunda ilk Elusive Target’ı canlandırıyor.

Hitman 2 Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: OS 64-bit Windows 7
 – İşlemci: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 / Radeon HD 7870
 – DirectX: Sürüm 11
 – Depolama: 60 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: OS 64-bit Windows 10
 – İşlemci: Intel CPU Core i7 4790 4 GHz
 – Bellek: 16 GB RAM
 – Ekran Kartı: Nvidia GPU GeForce GTX 1070 / AMD GPU Radeon RX Vega 56 8GB
 – DirectX: Sürüm 11
 – Depolama: 60 GB kullanılabilir alan