Hitman 3 Çıkabilir

Hitman 3 Çıkabilir

Hitman 3

Hitman 3

Hitman serisinden sorumlu Danimarkalı geliştirici IO Interactive, Ocak 2019’da yeni bir stüdyo açtı. Bu yeni stüdyo “IOI’ın Hitman serisine olağanüstü içerik sağlama ve taahhütünü güçlendirmek” için kurulmuştur. O zamandan bu yana yaklaşık yedi ay geçti ve yeni bir Hitman oyunu olabilir gibi görülüyor.

NoClip’in bir belgelesinde IOI, Hitman oyunlarını geliştirmenin zorlukları ve zaferlerinden bahseder. 40 dakikalık videonun sonlarına doğru ev sahibi O’Dwyer, ekibin “yeni Hitman içeriği üzerinde çalıştığını ve üçüncü Hitman oyunu için ileriye baktığını” söyledi ve serideki üçüncü bir oyunun masaya yatırılabileceğini belirtti. Daha sonra, IOI’ın çoğunluğunun “gizli bir şey ve daha heyecan verici bir şekilde yeni bir şey üzerinde çalışmak” olduğunu ekledi. Tabii bu kesin olarak Hitman 3 olmayabilir.

Hitman 2 PC’ye, PlayStation 4’e ve Xbox One’a Kasım 2018’de geldi. Hitman 1’de olduğu gibi, Hitman 2 de suikast fantezilerinizi gerçekleştirmeniz için size Miami ve Yeni Zelanda gibi farklı konumlar sunuyor.