Hitman III'ün 5 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

Hitman III'ün 5 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

O Interactive tarafından geliştirilen ve 20 Ocak 2021 tarihinde yayınlanması beklenen, Hitman oyun serisinin 3. oyunu konumunda yer alan Hitman III, ilk olarak PlayStation 5 tanıtım etkinliğinde özel olarak tanıtılmıştı. 25 Kasım 2020'de yapılan açıklamalarda oyunun büyük bir kısmı Çin'de geçeceği duyurulmuştu fakat oyuna Çin'de değil Dubai'de başlayacağımız belirtildi. 

Game Informer tarafından yayınlanan Hitman III'ün ilk 5 dakikasının oynanış videosu yüksek grafikleri ile izleyen oyunseverleri etkilemeyi başardı. 20 Ocakta piyasaya çıkması beklenen Hitman III için yeni nesil konsolların yanı sıra diğer konsollarada çıkış yapacağı açıklandı. Hitman III'ün çıkacağı konsollar şu şekilde;

  • PlayStation 4
  • Nintendo Switch,
  • PlayStation 5,
  • Xbox One,
  • Xbox X ve S Serisi
  • Epic Games üzerinden PC 

2020'yi geride bıraktığımız şu saatlerde 2020'nin pek çok kişi tarafından kötü bir yıl olarak adlandırılsada yeni nesin konsolların hayatımıza girmesi birçok kişiyi sevindirmeyi başardı. Yeni nesil konsolların ve  NVIDIA tarafından çıkarılan ekran kartların sunduğu yüksek grafik deneyimi sayesinde oyun oynamayı başka bir boyuta çıkardığını söyleyebiliriz.  

Oyunun genel bir kısmının Çin'de  geçeceğini yazımızın başında söylmiştik, ancak oyuna Dubai'de başlayacağımız belli oldu. Ajan 47 olarak yakından tanıdığımız karakterimiz ile son görevlerimizi yapacağız gibi. Ajan 47 ile görevleri yerine getirdikten sonra kahramanımızı bir daha göremeyecek olabiliriz. Hitman IV yerine geliştirici ekip farklı hikayelerle karşımıza çıkabilir. Oyun Epic Games'te 260 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olacak.