Hitman’in En İyi Seviyesi Sınırlı Bir Süre İçin Ücretsiz

Hitman’in En İyi Seviyesi Sınırlı Bir Süre İçin Ücretsiz

Hitman Sapienza Ücretsiz

Hitman Sapienza Ücretsiz

Sürekli kar uyarılarına rağmen Met Office, Bahar’ın Kuzey Yarımküre’de başladığı görüşünde. İkna edilemezseniz, güneşli Sapienza’ya ücretsiz bir gezintinin tadını çıkarabilirsiniz. Hitman’ın en iyi seviyesi sınırlı bir süre için ücretsiz oluyor.

Oyunun Spring Pack’inin bir parçası olan ücretsiz indirme şu andan itibaren 3 Nisan’a kadar devam edecek. Bundan sonrası Sapienza görevini iyi oynamaktır.

Geliştirici IO Interactive, Elusive Targets’ın da yeniden etkinleştirildiğini ve özel teklifin ayrıca 20. seviyedeki Ustalık (silah ve eşya kilidini de dahil olmak üzere), 100’den fazla zorluğun ve Saldırı Sözleşmelerinin, Mücadele Paketlerinin ve Bölüm 2’e özgü Öne Çıkan Sözleşmelerin tümünü sunduğunu açıklıyor.

Tüm bunlar hakkında daha fazla bilgiyi burada bulunabilirsiniz.

Ücretsiz Sapienza Tanıtım

Sapienza‘dan bahsedecek olursak; Sapienza’nın özgürlüğü, Paris’e karşı önemli bir ayrımdır, ancak bunu çok iyi yapan başka bir faktör var. Showstopper görevinde, Viktor Novikov ve Dalia Margolis sırasıyla bir defile ve açık artırmaya ev sahipliği yapmayı hedefliyor. Bu nedenle, kamusal alanda bekçi ve şüpheli gibi göze çarpan figürler var.

Kaynak: 1