Hogwarts Legacy için Yaz Güncellemesi Hakkında Avalanche Software’dan Detaylar Açıklandı

Hogwarts Legacy için Yaz Güncellemesi Hakkında Avalanche Software’dan Detaylar Açıklandı

Avalanche Software şirketi, Hogwarts Legacy hayranlarının ücretsiz yaz güncellemesini beklediğini ve beklentileri yükseltmek istediğini belirtti.

Geçen ay, oyunun yıldönümü öncesinde, yayıncı Warner Bros. diğer platformlar için bu yaz PlayStation versiyonu oyununun özel içeriğinin yanı sıra “oyuna ek güncellemeler ve özellikler” çıkarılacağını doğruladı.

Oyunda neyin beklediğine dair birçok spekülasyon yapıldığı sırada, Avalanche Software’in topluluk yöneticisi Chandler Wood, Perşembe günü yayınlanan bir mesajda stüdyonun planlarını duyurdu.

Bu yaz Hogwarts Legacy için ücretsiz güncellemeyi heyecanla bekleyen herkesi görmek bize çok mutluluk veriyor. Bu güncellemede neler olacağına dair tüm tahminleri ve umutları görmek güzeldi ve henüz bunun hakkında konuşmaya hazır olmasak da, üzerinde çalıştığımız şey konusunda beklentileri belirlemek istiyorum. İlk olarak belirttiğimiz “oyuna ek güncellemeler ve özellikler” çok bilinçli bir seçimdi. Bu güncelleme, oyunu harika bir şekilde karşılayan oyuncularımıza teşekkür etmenin bir yoludur.

Wood, bu güncellemenin Hogwarts Legacy’e hangi özellikleri getireceğini açıklamadı, ancak büyük olasılıkla çok büyük olmayacak.

Hogwarts Legacy, 2023 yılının en çok satan oyunu haline geldi ve The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom’ı geride bıraktı. Ocak ayında Warner, oyunun 24 milyon kopya sattığını açıkladı.