Hollow Knight: Silksong Nintendo Switch ve PC için Açıklandı

Hollow Knight: Silksong Nintendo Switch ve PC için Açıklandı

Hollow Knight: Silksong

Hollow Knight: Silksong

Hollow Knight geliştiricisi Team Cherry, Nintendo Switch ve PC’de piyasaya sürülmesi planlanan tam bir devam oyunu açıkladı. Hollow Knight: Silksong aslen bir Kickstarter amacı ile finanse edilen ilk oyun için DLC idi. Oyuncuların Hornet’i destekleyen karakterin kontrolünü ele geçirmelerine izin veriyordu.

Bununla birlikte, orijinal Hollow Knight’ı bir alt bölüm veya karakter değiştirme mekaniği sunmak için inşa etmek yerine Team Cherry, karakterini kendi oyununda yeni bir yere götürmeyi seçti. Koordinatör William Pellen, samimi bir geliştirici günlüğünde, “Devam edip fikirlerin etrafında dönmeye devam ettikçe, Hornet’in yepyeni bir krallıkta bir maceraya atılması düşüncesi bizim için ilginç bir fikirdi.” dedi. Ari Gibson, “Diğer kısım, DLC’nin nasıl yapıldığını bilmiyoruz… Garip bir şekilde karmaşık bir şey gibi görünüyor.” diye ekledi.

Eş yönetmenlere göre, Silksong “büyük bir oyundur” ve hala büyüyor. Devamı hakkında daha fazla bilgi geliştiricinin resmi web sitesinde bulunabilir: “Neredeyse en başından beri, Hornet’in macerası yeni bir ülkede gerçekleşecekti, fakat biz devam ettikçe, başlangıçta planlandığı gibi bir DLC’de kalmak için çok büyük ve eşsiz bir hale geldi. Biraz daha uzun sürdüğünü biliyoruz. Ancak keşfedeceğiniz son, taze dünyanın buna değeceğini düşünüyoruz.”

Hollow Knight: Silksong yalnızca Windows, Mac, Linux ve Nintendo Switch için duyurulmasına rağmen, Team Cherry “daha fazla platform olabilir” dedi. Ancak geliştirici, ekibin hala sadece üç kişiden oluştuğunu belirtti. Silksong’da oyuncuları nelerin beklediğine aşağıda göz atabilirsiniz.

Yepyeni bir krallığı keşfedin: Dünyanın tepesindeki parlayan kaleye çıkarken mercan ormanlarını, yosunlu mağaraları, yaldızlı şehirleri ve buğulu kırları keşfedin.

Ölümcül akrobatik harekete bağlanın: Ölümcül, güzel bir savaşta düşmanlar arasında dans ederken yepyeni bir çevik hareket paketi kullanın.

Güçlü araçlar oluşturun: Düşmanlarınızı şaşırtmak ve yeni zirveler keşfetmek için sürekli genişleyen bir silah, tuzak ve mekanizma cephanesine hakim olun.

Şok edici görevleri çözün: Nadir canavarları avlayın, eski gizemleri açığa çıkarın ve ezilenlerin isteklerini yerine getirmek ve krallığın umudunu yeniden kazanmak için kayıp hazineleri araştırın. Beklenmeyenler için hazırlanın!

150’nin üzerinde yeni düşmanla yüzleşin: Yaratıklar ve avcılar, suikastçılar ve krallar, canavarlar ve şövalyeler… Hepsini cesaretle ve ustalıkla alt edin!

Çarpıcı bir orkestra deneyimleyin: Hollow Knight’ın ödüllü bestecisi Christopher Larkin, melankolik melodiler, senfoni çalgıları ve kalp ritmi, ruh gerilimiyle patron temalarını maceraya getirmek için geri döndü.

Challenge Silk Soul modu: Oyunu bir kez ele geçirdikten sonra, oyunu benzersiz, zorlu bir deneyime dönüştüren yepyeni bir modda yeteneklerinizi test edin.