Hollow Knight: Silksong’ın Microsoft Store’da Sayfası Oluşturuldu

Hollow Knight: Silksong’ın Microsoft Store’da Sayfası Oluşturuldu

Az oyun Hollow Knight: Silksong kadar heyecanla bekleniyor, ve beş yıldır bekliyor olmamız sadece çevresindeki heyecanı arttırdı. Ve henüz çıkış tarihi bilinmiyor olmasına rağmen, etrafında bazı hareketler oldu.

Hollow Knight: Silksong sayfası sonunda Xbox Mağazası’nda göründü, bu da Xbox Series X/S ve Xbox One oyuncularının oyunu istek listelerine ekleyebilecekleri anlamına geliyor. Oyun zaten bir süredir PlayStation Store, Switch eShop ve Steam’de mevcut olduğundan, tüm platformlardaki oyuncular artık oyunu istek listelerine ekleyebilirler.

Son olarak, Hollow Knight: Silksong’a yeni bir bakış Xbox Game Showcase fuarında Haziran 2022’de görüldü, bundan sonra Microsoft oyunun Haziran 2023’e kadar piyasaya sürüleceğini doğruladı. Ancak geçen yıl Mayıs ayında Team Cherry’den pazarlama ve yayıncılık temsilcisi Matthew Griffin, oyunun ertelendiğini ve hala geliştirildiğini açıkladı. O zamandan beri herhangi bir güncelleme yapılmadı.

Hollow Knight: Silksong ne zaman piyasaya çıkarsa, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC’de mevcut olacak. Ayrıca Game Pass üzerinden de sunulacak.