Horizon Forbidden West’in PC sürümü için 1.2 güncellemesi yayınlandı.

Horizon Forbidden West’in PC sürümü için 1.2 güncellemesi yayınlandı.

Horizon Forbidden West PC için yeni bir güncelleme aldı: Guerrilla Games, yaması 1.2’de sunulan yeni özellikleri açıkladı ve belirli senaryolardaki kekemelik bölümlerini gidermeye yönelik bazı iyileştirmeleri ortaya koydu.

Amerika Birleşik Devletleri’nde en çok satan oyunlar arasına giren Horizon Forbidden West PC, çıkışından bu yana mükemmel durumda, ancak Nixxes ekibi, bu aşamaya başlangıcından sonra da olmak üzere, deneyimi daha da geliştirmek için güncellemeler oluşturarak titizlikle yaklaşıyor.

“Horizon Forbidden West Complete Edition için bu güncelleme, oyun severlerin geri bildirimlerine dayanarak kararlılığı arttırıyor ve hataları düzeltip optimize etmeye devam ediyor” deniliyor resmi açıklamada.

“Bu yama belirli noktalarda meydana gelebilecek donmaları gideriyor ve AMD Radeon RX 6000 grafik kartlarıyla ortaya çıkabilecek harita görselleştirme sorunlarını düzeltiyor”.

“Nixxes ve Guerrilla ekibi raporlara dikkatle bakmaya devam ediyor. Performans optimizasyonu dahil olmak üzere yeni güncellemelerimiz var. Oyun ve geri bildirimler için teşekkürler, bize oyunu daha da iyi yapmamız konusunda yardımcı oluyorsunuz!”

1.2 yama detaylarına indiğimizde, aşağıdaki içeriği buluyoruz:

  • Kararlılık iyileştirmeleri.
  • Belirli noktalarda meydana gelebilecek kekemelikleri gidermek için optimize edilmiş.
  • Seviye ve deneyim çubuklarının yanlış görüntülenmesine neden olan hata düzeltildi.
  • AMD Radeon RX 6000 grafik kartları kullanıldığında haritada oluşabilecek görsel sorun düzeltildi.
  • Silah tekerleği açıldığında fare işareti artık tekerleğin ortasına yerleştirilir.
  • Oyun yeniden başlatıldığında varsayılan tuş bağlamaları artık geri yüklenmez.
  • Bilgi ekranı açıldığında yetenekler artık otomatik olarak öğrenilmezken, menüyü basılı tutarak eylemleri seçme seçeneği etkinleştirildiğinde.
  • Çeşitli kullanıcı arayüzü hata düzeltmeleri.