Humble Store’dan Yarış Oyunlarında İndirim

Humble Store’dan Yarış Oyunlarında İndirim

İndirimli Yarış Oyunları

İndirimli Yarış Oyunları

Henüz hafta sonuna yeni geldik, ama bu daha farklı bir şey Humble Store bir hafta sonu satışını başlattı ve adına “Festival of Speed (Hız Festivali)” diyor. Hızlı gitmenizi sağlayan oyunları kutlamak için mağaza, piyasadaki en büyük yarış oyunlarıyla ilgili fiyatları düşürdü. İndirimler farklılık gösteriyor, ancak % 80’e kadar çıkıyorlar.

Geçen yılki Dirt 4, 18 dolara kadar büyük fiyat düşüşlerinden birine sahip oldu. Bu sizi tehlikeli toprak yollara sokan zorlayıcı ve gerçekçi bir oyundur ve sürücü koltuğunuzun yolcu koltuğundaki talimatlarına tepki vermenizi sağlar. Ayrıca 12 dolara satışa sunulan yeni mükemmel Dirt Rally‘den daha arkadaş canlısı.

Asfalt yollarda yarışan yarış oyunları da satışa sunulmakta. Bunların arasında 12 dolara düşen Assetto Corsa ve yarı fiyatına düşen 30 dolara Project Cars 2 de bulunuyor. Formula 1 hayranları da, F1 2017‘nin 18 dolara kadar fiyat indirimini gördüklerinde memnun olacaktır. Listedeki birçok oyun bir serinin parçasıdır ve bazı durumlarda tüm seri satışa sunulmuştur. Sadece 3 dolar veya 4 dolar için bazı eski oyunları alabilirsiniz.

Motosiklet yarışlarını tercih ederseniz, o tarafta da birçok seçeneğiniz var. MotoGP 17, 15 dolara düşerken, TT Isle of Man size 36 dolara mal olacak. Valentino Rossi de % 10’dan % 80’e düştü. Monster Energy Supercross 35 dolar iken Official Motocross Videogame 15 dolardır.

Bu oyun anlaşmalarının hepsinin üstünde, genişleme paketlerinin birçoğu da satışta. Yani, yukarıdaki oyunlardan biri için araç paketlerini satın almayı sürdürüyorsanız, satışta olup olmadıklarına bakın.

Anlaşmaların tam listesi için Humble Store’u ziyaret edin. Biraz acele etmeniz gerekiyor, çünkü satış 8 Nisan Pazar günü bitiyor.

Kaynak: 1