Hunt Showdown Sistem Gereksinimleri

Hunt Showdown Sistem Gereksinimleri

Hunt: Showdown

Hunt: Showdown

Hunt: Showdown, Crytek tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı hayatta kalma korku video oyunu. Oyun Hunt: Showdown adı altında Mayıs 2017’de duyuruldu. Ağustos 2019’da Microsoft Windows için yayınlandı.

Vahşi, kabus canavarları Louisiana bataklıklarında dolaşıyor ve siz onların ürkütücü varlıklarının dünyasını kurtarmak için bağlı bir grup sağlam ödül avcısının bir parçasısınız. Bu yaratıkları dünyadan uzaklaştırmaya çalışıyorsunuz. Bunun karşılığı olarak da ödeme alırsınız. Daha korkunç ve güçlü silahlar satın alma şansınız da olacaktır. Başarısızlık ve ölüm sizi hem karakter hem de donanımdan uzaklaştırır. Bununla birlikte deneyiminiz, daima Bloodline’ınız olarak adlandırılan avcı havuzunuzda kalır.

Hunt’ın rekabetçi, maç tabanlı oynanışı, hayatınızın, karakterinizin ve donanımınızın her zaman çizgide olduğu benzersiz bir gergin deneyim yaratmak için PvP ve PvE öğelerini birleştiriyor. Her Bounty Hunt maçının başlangıcında, takım oyunu mu yoksa solo oyun mu seçtiğinize bağlı olarak, hedeflerinizi takip etmek için iki veya on solo oyuncudan oluşan beş takım olur. Bunlardan birini bulup yendiğinizde bir ödül alırsınız ve anında harita üzerinde kalan diğer tüm Hunter’lar için hedef haline gelirsiniz. Risk ne kadar yüksekse, ödül de o kadar yüksektir. Ancak tek bir hata size her şeye mal olabilir.

Hunt: Showdown Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7 64bit
 – İşlemci: Intel i5-4590 @ 3.3GHz (4th Generation) veya AMD Ryzen 3 1200
 – Bellek: 8 GB RAM
 – Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 TI veya AMD Radeon R7 370
 – DirectX: Sürüm 11
 – Depolama: 20 GB kullanılabilir boş alan
 – Ses Kartı: DirectX uyumlu

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit
 – İşlemci: Intel i5-6600 @ 3.3Ghz (6th Generation) veya AMD Ryzen 5 1400
 – Bellek: 12 GB RAM
 – Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 4 GB veya AMD Radeon R9 390X
 – DirectX: Sürüm 11
 – Depolama: 20 GB kullanılabilir boş alan
 – Ses Kartı: DirectX uyumlu