İçeride: Konami, Silent Hill 2’nin yeniden yapımı hakkında haberleri Mart ayında paylaşmaya başlayacak.

İçeride: Konami, Silent Hill 2’nin yeniden yapımı hakkında haberleri Mart ayında paylaşmaya başlayacak.

Polonya merkezli Bloober Team ve Konami stüdyosunun geliştirdiği Silent Hill 2’nin yeni versiyonunun hızlı bir şekilde piyasaya sürülmesiyle ilgili dedikodular uzun zamandır interneti meşgul ediyor. Ancak projenin durumu hala resmi olarak bilinmiyor. Korku oyununun çıkış tarihleri ve güncellenmiş sürümün oynanış ve hikaye özellikleri hala bilinmiyor. Bununla ilgili belirsizliklerin çok yakında değişebileceği yeni sızıntılarla duyuruldu: Silent Hill 2’nin yeniden yapımıyla ilgili haberlerin bu yılın mart ayında yayınlanmaya başlayacağı bildiriliyor.

Bu bilgileri korku oyunlarına odaklanan ResiEvilCentral adlı blog yazarı duyurdu ve uzun zamandır yeni Silent Hill 2’nin geliştirilme sürecini takip ediyor. Konami’nin Silent Hill serisinde birçok oyunda çalıştığını, ancak her biri için çıkış sırasına ve öncelik sırasına göre ayrı pazarlama kampanyaları olduğunu belirtti. İçeriden bir kaynak, dikkatlerini dağıtmak istemediklerini söylüyor.

Yakın bir zamanda, mart ayına kadar Silent Hill 2’nin yeniden yapımıyla ilgili herhangi bir haber beklenmiyor. Şu anda yayıncının tüm resmi kanalları, Silent Hill: Ascension adlı interaktif dizinin tanıtımıyla meşgul. Şov bitene kadar diğer projelerle ilgili haberler beklenmiyor. İlk sezonunun mart ayında bitmesi ve aynı zamanda yenilenmiş Silent Hill 2’nin çıkış tarihiyle ilgili haberlerin çıkması bekleniyor.