İçeriden: Fallout 3, Fallout 5’ten Önce Yeniden Yapılacak

İçeriden: Fallout 3, Fallout 5’ten Önce Yeniden Yapılacak

Amazon’un Fallout dizisinin prömiyerinden sonra, kult post-apokaliptik RPG serisi yeniden popülerliğinin zirvesine ulaştı. Oyunun trendlere geri dönmesiyle, devamının geleceği söylentileri tekrar yayılmaya başladı. Son sızıntılara göre, Microsoft’en yakın zamanda Fallout 5’i piyasaya sürmek istediği ve bunun için Bethesda’dan oyunu alıp başka geliştiricilere devretmeye hazır olduğu belirtiliyor. Yeni oyun ne zaman çıkacak hala bilinmiyor, ancak yeni bir içerik uzmanı, oyuncuların mutlaka Fallout 3’ün güncellenmiş bir versiyonunu alacaklarını iddia ediyor.

JamieMoranUK adlı içerik üreticisi, Fallout 3’ün yakın zamanda yeniden yapımının Fallout 5’in diğer bir stüdyo tarafından sunulmasından daha gerçekçi göründüğünü belirtti. Microsoft’un şu anda Fallout oyun serisinin geliştirilmesine gerçekten çok ilgili olduğunu vurguladı. Bununla birlikte, şirket Bethesda’nın alışılagelen üretim planına müdahale etmeyi ve projelerini stüdyodan almayı planlamıyor.

JamieMoranUK, Microsoft’un franchise’ı yeniden canlandırmayı ve güncellenmiş sürümlerle yeni nesil oyuncular için sunmayı planladığını söyledi. Her şey, Fallout 3’le başlamalı ve daha iyi grafikler, yeniden düzenlenmiş mekanikler ve diğer geliştirmelerle tam bir yeniden yapım almalı. Projenin güncellenmesi, yan bir stüdyo veya Bethesda’dan küçük bir geliştirici ekibi tarafından yapılacak. Yeniden yapım kesinlikle Fallout 5’ten önce çıkmalı ve oyuncuların oyuna olan talebini karşılamalı.