İçeriden: Ubisoft bu yaz Splinter Cell’in yeniden yapımını duyuruyor

İçeriden: Ubisoft bu yaz Splinter Cell’in yeniden yapımını duyuruyor

Fransız şirketi Ubisoft, E3’ün tamamen iptal edilmesine rağmen bu yaz kendi oyunlarının büyük bir tanıtımını yapacağını resmi olarak duyurdu. Ubisoft Forward etkinliği 10 Haziran’da planlanmış olup, orada ne beklenmesi gerektiği hakkında henüz kesin bilgiler bulunmamaktadır. Şu anda, daha önce duyurulan oyunlar, Star Wars Outlaws, yeni Assassin’s Creed Red gibi oyunlar gösterilecek ve sonunda stüdyo Splinter Cell’in yeniden yapımını hatırlayacaktır.

Kült stelth-action oyunu Splinter Cell’in güncellenmiş versiyonu Aralık 2021’de tanıtılmıştı. O zamandan beri projeye dair hiçbir bilgi gelmemişti, ancak bu yaz her şey değişebilir. Yeni Splinter Cell’in tekrar duyurusuna güvenilen bir içeriden geronimo_73_ olduğunu belirtiyor. Ona göre, yeni Splinter Cell, yaklaşan Ubisoft Forward etkinliğindeki ana tanıtımlardan biri olacak.

Sızıntı yapan kaynak, duyurudan çok fazla şey beklememek gerektiğini belirtiyor. Muhtemelen, Splinter Cell yeniden yapımı oyun içi görüntüler içeren ayrı bir fragmanla sunulacak, etkinliğin sonunda. Projenin tanıtımı, Star Wars Outlaws’un ilk duyurusuna çok benzer olacak, oyun hakkındaki temel bilgiler daha sonra ortaya çıkmıştı.

Splinter Cell’in geleceği konusunda geliştiriciler de işaretler veriyor. Splinter Cell’in yeniden yapımından sorumlu Ubisoft Toronto stüdyosunda, sosyal medya profillerinde avatar değişikliği yapıldı. Stüdyo logosu yerine Sam Fisher ve oyun sanatı kullanılmaya başlandı.