İddiaya Göre GTA 6 Sadece Yeni Nesil Konsollara Gelecek

İddiaya Göre GTA 6 Sadece Yeni Nesil Konsollara Gelecek

GTA 6 PlayStation 5 ve Xbox Scarlett için Gelecek

GTA 6 PlayStation 5 ve Xbox Scarlett için Gelecek

Sızıntı, bir sonraki Grand Theft Auto oyunuyla ilgili bir dizi diğer “güvenilir” detayın yayınlandığı Pastebin’de paylaşılmıştı. Sızıntı, oyunun birden fazla şehir içerdiğini söylüyordu. İlk olarak Liberty City‘de küçük işlerle başlayıp sonunda ünlü bir çeteye katılacağınız Vice City yoluna doğru ilerleyeceğinizi belirtiyordu. Ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz.

İşin ilginçleşen kısmı ise oyunun çıkış tarihi ile ilgili. Sızıntıya göre Rockstar oyunu yayınlamak için ilk önce yeni nesil konsolların yani PlayStation 5 ve Xbox Scarlett‘ın satışlarını beklemek istiyor. Bu da görünüşe göre, muhtemelen PlayStation 4 ve Xbox One‘da Grand Theft Auto 6’yı göremeyeceğimiz anlamına geliyor.

GTA 6‘nın ayrıca görevler arasında geri dönüş olacağı ve bazı dükkanların farklı dönemlerde farklı tipte ürünler sattığı bildirildi.

Analaşılan sızıntıya göre Rockstar’ın, Grand Theft Auto 6‘nın çevrimiçi bileşeni için ve yeni şehirler gibi ana içeriğe yönelik büyük planları var. Geliştiricinin ayrıca bulut oyununu etkinleştirmek için Sony ve Microsoft ile birlikte çalıştığı söyleniyor.