İkinci Fortnite Sezon 9 Tanıtımı Yeni Bir Skini Gösteriyor

İkinci Fortnite Sezon 9 Tanıtımı Yeni Bir Skini Gösteriyor

İkinci Fortnite Sezon 9 Tanıtımı

İkinci Fortnite Sezon 9 Tanıtımı

Fortnite‘ın 9. Sezonu resmi olarak bu haftanın başlarında başladı ve geleneksel olarak her sezon başlamadan önce olduğu gibi geliştirici Epic Games, öne çıkan günlerde bir dizi tanıtım görüntüsü paylaşıyor. Stüdyo şimdi ikinci Sezon 9 tanıtımını paylaştı ve bu, gelecek sezon için fütüristik bir temada ipucu vermeye devam ediyor.

Aşağıda görebileceğiniz tanıtım, Sezon 9’da oyuna gelen yeni bir skine benzeyen şeye ilk bakışı sunuyor. Tweet’te “Gelecek Parlak” yazıyor ve bu ilk tanıtımdaki “Gelecek Bilinmiyor” cümlesine eşlik ediyor.

Geçmişte, her bir tanıtımı bir araya getirmek, gelecek sezon için önemli bir şeyi işaret eden daha büyük bir görüntü ortaya çıkarmıştı ve Epic bu geleneği sürdürüyor gibi görünüyor. İlk tanıtım belirgin bir şekilde N harfini gösterirken, ikincisi E harfini gösterdi. Bu da tanıtımların muhtemelen 9. Sezonun temasına bağlayacak bir kelime yazacağı tahminine neden oldu.

Fortnite’ın 9. Sezonu, 9 Mayıs Perşembe günü başlıyor. Yeni sezonda nelerin beklediği görülüyor. Geçen hafta sonu gerçekleşen olaydan sonra, oyunun haritası için mağazada büyük değişiklikler var. 4 Mayıs’ta Loot Lake’deki gizemli mahzen açıldı ve oyuncular oyuna geri getirmek istedikleri silah veya eşyaya oy verdiler.  Daha sonra, yanardağ patladı, Tilted Towers’ı yok etti ve adanın diğer kısımlarını değiştirdi.