Indiana Jones ve Büyük Daire’nin Yaratıcıları, Hikaye Detaylarını Açıkladı

Indiana Jones ve Büyük Daire’nin Yaratıcıları, Hikaye Detaylarını Açıkladı

Indiana Jones and the Great Circle – şüphesiz ki Ocak ayının Xbox Developer Direct etkinliğinin en çok konuşulan oyunu. Ünlü arkeologun yeni maceralarına oyuncuların ilgisi oldukça büyük, ve Machine Games, oyunun ilgisini canlı tutmak için elinden geleni yapıyor. Son paylaşımlarında stüdyo, oyunun hikayesinin başlangıcını ortaya koyarak hayranların hayal gücünü körükledi.

Xbox Developer Direct etkinliğinde Machine Games stüdyosu, Indiana Jones and the Great Circle oyunu hakkında çok sayıda bilgi paylaştı. Sunumdan edindiğimize göre oyunun olayları 1937 yılında geçecek, yani “Raiders of the Lost Ark” ve “The Last Crusade” filmleri arasında.

Şimdi geliştiriciler, oyunculara oyunun hikayesinin başlangıcının tweet ile nasıl görüneceğini açıklamaya karar verdi. Aslında dikkatli hayranlar, oyunun başlangıcının parçalarının Ocak ayındaki sunumda zaten gösterildiğini fark etmiş olabilir.

Oyun, Indy’nin Marshall Koleji’ni ziyaretiyle başlar. Gece ortasında bir hack gerçekleşir… çatışma… ve bir antika hırsızlığı. Indy, cevapları bulmak için Vatikan’a doğru yola çıkar…..

Başlangıcın açıklamasının en az ilginç ve gizemli olduğunu kabul etmek gerek. Şimdilik, geliştiriciler hangi antika eserin çalındığını ve neden çalındığını açıklamıyorlar. Bunun için oyuncuların yeni oynanış görüntülerini beklemesi gerekecek. Ancak şu anda biliyoruz ki Marshall Koleji ve Vatikan, ziyaret etmemiz gereken tek yerler değil. Geliştiriciler ayrıca oyuncuları Mısır’ın diğer bölgelerine, Afrika’nın diğer bölgelerine ve ormanları andıran manzaralara davet edecek.

Indiana Jones and the Great Circle’ın 2024 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Oyun, Microsoft’un özel bir yapımı olacak ve yalnızca PC ve Xbox Series X|S’de piyasaya sürülecek.