INDIKA Geliştiricileri 5 Dakikalık Oynanış Videosu Demo Sürümünü Yayınladı

INDIKA Geliştiricileri 5 Dakikalık Oynanış Videosu Demo Sürümünü Yayınladı


Manastır, “macera” kelimesini düşündüğünüzde aklınıza gelen ilk yer olmayabilir, ancak baş döndürücü ve inanç üzerinde sınamalara tabi tutan INDIKA oyununun oyun süreci bunu değiştirmeyi amaçlıyor. Steam Next Fest kapsamında şu anda erişilebilen demo sürümünde, her genç rahibenin deneyimlediği kendini keşif yolculuğunu ilk kez deneyimleyebileceksiniz. Alternatif 19. yüzyılın sonunda yaşayan bir rahibe, bu yolculuk yalnızlık yaratabilir, ancak neyse ki sizinle birlikte katılacak özel bir yol arkadaşı olacak: şeytan.  

Demo sürümü, INDIKA’nın çok katmanlı ve olağandışı dünyasını tanıtıyor ve oyun 2024 yılında tamamen ortaya çıktığında açıklığa kavuşturacak.  

INDIKA’da oyuncular, iyilik ve kötülüğün doğasını keşfeden düşündürücü bir öyküye yolculuğa çıkan genç bir rahibe olan Indika’nın rolünü üstleniyor. INDIKA, üçüncü şahıs macera oyunudur ve çevresel bulmacalarla platform oyunlarına gönderme yapan bir keşifle başarılı bir şekilde bir araya geliyor. Günah, üzüntü ve etik zorluklar temasıyla INDIKA, sadece eğlence sağlamakla kalmayıp, geleneksel oyunları aşarak toplumsal normları sorgulayan bir avangart filmi hatırlatıyor.

Ayrıca, oyunun anlatısında XIX. yüzyıl Rusya’nın ortamı ve mutlak acı, günah ve ahlaki ikilemler teması da olmazsa olmaz bir rol oynar. Indika’nın seyahati boyunca din ve iktidar temaları hakimdir, çünkü gerçeklik ve yerine dair şüphelere neden olan birçok karmaşık engelle karşılaşmaktadır.