İnsan Örümcek’in Rolünü Oynayan Aktör, Insomniac’ın Peter Parker ile Henüz Bitmediğini Düşünüyor

İnsan Örümcek’in Rolünü Oynayan Aktör, Insomniac’ın Peter Parker ile Henüz Bitmediğini Düşünüyor

Insomniac oyunlarındaki Spider-Man olarak Peter Parker’ı seslendiren Yuri Lowenthal, karakterin serinin bir sonraki oyununda geri döneceğine inanıyor.

Serinin son oyununda Peter Parker ve Miles Morales, her birinin kendi oyunu olduğu ve oyuncuların iki Spider-Man arasında yer değiştirdiği bir ortam paylaşıyorlar, böylece New York’u kurtarmaya çalışıyorlar.

Geçen yıl ekim ayında Spider-Man 2’nin çıkışından sonra yayınlanan Gizmodo röportajında (spoilerlardan kaçının), Insomniac direktörü Ben Arfmann ve senarist Brittney Morris potansiyel üçüncü oyunda Miles Morales’in merkezde olacağını ve Parker’ın ikinci plana geçeceğini tahmin ettiler.

Ancak Variety’de yapılan yeni bir röportajda Lowenthal, Insomniac’ın ona göre Peter Parker ile işi henüz bitirmediğini belirtti.

Son zamanlarda Peter’ın ayrıldığı ve Miles’ın kaldığı yönünde yorumlar yapıldı. Peter’ın sadece her şeyi kapatıp Spider-Man olmayı bırakıp tamamen normal bir hayat yaşayabileceğine inanmak istese de, bu şu anda gerçekleşeceğini düşünmüyorum. Senaryoyu henüz okumadım, belki hala üzerinde çalışıyorlar. Ancak Peter’ı son kez gördüğümüz zaman olduğunu düşünmüyorum. Onu bırakmak için harika bir yer. Bu onun için harika bir değişiklik. %100 Miles’a güveniyor. Miles gerçekten çok çalıştı ve “Oh, belki biraz dinlenebilirim” dedi.

Sony, “Spider-Man 2″nin PlayStation Studios tarihinde en hızlı satan oyun olduğunu iddia ediyor, ilk 24 saatte 2.5 milyon kopya sattı.

Dün PlayStation, dünya çapında 900 çalışanı işten çıkaracağını ve bu, şirketin toplam çalışan sayısının yaklaşık %8’ini oluşturuyor, bu da Insomniac çalışanlarını da etkileyecek.