Insomniac Games, Marvel’s Spider-Man 2 için son yamada Tobey Maguire’ın Örümcek adam kostümünü iyileştirdi – şimdi oyuncular memnun

Insomniac Games, Marvel’s Spider-Man 2 için son yamada Tobey Maguire’ın Örümcek adam kostümünü iyileştirdi – şimdi oyuncular memnun

Marvel’s Spider-Man 2 oyunu için son zamanlarda 1.002.000 yaması çıktı ve oyuna çeşitli önemli iyileştirmeler ekledi, New Game Plus modu dahil. Ancak geliştiriciler, oyuncular için daha hoş bir güncelleme hazırlamışlar ki bu değişiklik listesinde bile yer almamış.

Geliştiriciler sonunda Spider-Man’in Toby Macguire kostümünü geliştirdiler, oyun içinde örümcek ağı kostümü adı altında bulunuyor. 2018’de orijinal oyunda da mevcut olan bu kostüm, kullanıcılar tarafından kalitesinden memnuniyetsizlikle karşılanmıştı – her iki oyundaki de legendardan farklı olarak hem renk hem de kostüm detayları açısından oldukça farklıydı. Sam Raimi filmlerindeki kostümü andırıyordu.

Son yamada kostümü büyük ölçüde güncellediler: yeni renk paleti şimdi oyun aydınlatması ile daha iyi uyum sağlıyor ve filmlerdeki kostüme daha çok benziyor, dokular daha kaliteli hale getirildi ve lensler biraz daha gri hale geldi – bu da onlara bir hacim ekledi ve garip doğal olmayan parlamayı kaldırdı. Kostümün güncellenmiş kalitesini aşağıdaki ekran görüntülerinde görebilirsiniz. Kostümün geliştirilmesinin geliştiricilerden tam 6 yıl sürdüğü anlaşılmıyor, ancak geç olmasın da olmasından iyidir.