IO Interactive 19 Kasım'da Yeni Projesini Açıklayacak

IO Interactive 19 Kasım'da Yeni Projesini Açıklayacak

Görünüşe göre, ikonik Hitman serisinin arkasındaki stüdyo olan IO Interactive'in ortaya çıkartacağı yeni bir yapım var ve bu yapım gün içerisinde açıklanacak.

Stüdyo, resmi Twitter hesabı üzerinden açıklamayı doğruladı ve büyük açılışın Perşembe günü yapılacağını paylaştı. 

 

Bazıları bunun Xbox Series X ve PlayStation5 ile en yeni nesil oyun için bir Hitman koleksiyonu olacağını düşünürken, diğerleri seri'ye tamamen yeni bir oyun ekleneceğini düşünüyor.

Bununla birlikte, ekibin üerinde çalıştıpı yeni bir IP'nin ortaya çıkması daha muhtemel, bu da 2019'da bir belgesel dizisi sırasında onaylanan bir şey.

NoClip dizisi sayesinde ilk olarak geçen yıl yapılan çalışmalarda yepyeni bir oyun çıkacağını öğrendik. Belgesel, “Bu yılın başlarında IO Interactiv, İsveç'in Malmö kentinde köprünün karşısına yeni bir stüdyo açtı” dedi. “Ekibin çoğu yeni Hitman içeriği üzerinde çalışırken ve IO'nun söylediği üçüncü oyun içni ileriye yönelik çalışırken, Kopenhag'daki stüdyonun çoğunluğu gizli ve oldukça heyecan verici bir şey üzerinde çalışıyor” ifadeleri yer aldı.

IO tarafından sırada nasıl bir oyunun geliştirileceği son derece merak konusu. Gelişmeler oldukça sizlerle paylaşıyor olacağız.