Iron Man PlayStation VR Oyunu Açıklandı

Iron Man PlayStation VR Oyunu Açıklandı

Marvel’s Iron Man VR

Marvel's Iron Man VR

Sony, PS4 için yeni bir Iron Man video oyunu açıkladı. Marvel’s Iron Man VR denilen oyun, sizi Iron Avenger’ın vizörünün arkasına sokarak, PlayStation VR seti ile bulutların arasında uçmanıza ve kötüleri patlatmanıza izin veriyor. Oyunun duyuru fragmanı izleyebilirsiniz.

Marvel’s Iron Man VR Fragman

Iron Man VR, daha önce Republique ve VR portunu oluşturan bir geliştirici olan Camouflaj tarafından geliştiriliyor. Bir blog yazısında, Camouflaj direktörü Ryan Payton, ekibinin Tony’nin “geçmişinden hayaletlerle” yüzleşmesini gören Iron Man VR’da “çok kişisel ve uygun derecede komik, anlatı” oluşturmaya çalıştığını yazdı.

Iron Man VR’ın oynanışı hakkında çok fazla ayrıntı yok; şimdilik Friday’ı biliyoruz. Marvel Sinematik Evreni’ne ayak uydurmuş olan herkes Friday’i tanıyabilir. Avengers: Age of Ultron‘un olayları sırasında Vision haline gelen Tony’nin önceki asistanı Jarvis’ten sonra kostümüne yüklediği asistan.

Fragman, Tony ile Friday‘in konuştuğu bir uçakta başlar. Konuşmaları gizemli bir bilgisayar korsanı tarafından kesintiye uğrar ve aniden Iron Man 3‘teki gibi uçağın kenarı havaya uçar ve Tony gökyüzüne çekilir. Neyse ki, Friday kostümünün parçalarını kendisine gönderir ve zırh oluştuktan sonra sonra Tony uçağın ardından gökyüzüne uçar.

Görünen o ki, Iron Man VR tamamen birinci şahıs olarak oynanacak gibi görünüyor. Savaş, uçuş, patlama ve yumruklama karışımıdır. Saldırılar her yönden gelebileceğinden etrafa bakmak için PSVR setini kullanacaksınız.

Marvel’s Spider-Man‘e kıyasla Iron Man VR, bir ana hat süper kahramanı için video oyunu yapma konusunda oldukça farklı gibi. Ayrıca bir Sony’nin özel Spider-Man‘i, sizi herkesin en sevdiği kahramanın rolüne yerleştiren bir aksiyon rol yapma oyunudur. Üçüncü şahıs olmasına rağmen, Spider-Man gerçekten New York City’de ağ salladığınızı ve tüm ölümcül lütfu ile haydutları ve suçluları hallettiğinizi hissettirir. Sony, Iron Man VR ile benzer bir şey yapmayı başarırsa harika olur.

Iron Man VR şu anda PSVR için planlanmış ve 2019 yılıl içinde piyasaya sürülecek.