İşte Fortnite’in Planörleri Yeniden Açan Eşya Güncellemesi

İşte Fortnite’in Planörleri Yeniden Açan Eşya Güncellemesi

Fortnite: Planörleri Yeniden Açan Eşya

Fortnite: Planörleri Yeniden Açan Eşya

Çalışan saat mekanizması gibi, Epic‘in de çarpışan battle royale oyunu Fortnite için hazırladığı bir güncelleme daha var. Geliştirici bu haftanın 7.20 yamasının 15 Ocak Salı günü tüm platformlarda (PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve mobil cihazlar) geleceğini doğruladı. Güncelleme Sezon 6’daki yeniden açılabilir planörlerin tartışmalı bir oyun öğesini geri getiriyor.

Güncelleme için kapalı kalma süresinin bugün başlaması planlanıyor. Epic bu aksama süresinin ne kadar süreceğini söylemedi, ancak sunucular bir kez yedeklendikten sonra bu sefer öncekilerden biraz farklı işlev görecek olmalarına rağmen yeniden açılabilir planörler Battle Royale moduna dönecek.

Epic ilk bunu geçen sonbaharda test ettiğinde, oyuncular tekrar planörlerini açabildiler ve maç sırasında süzüldüler. Bununla birlikte bu sefer, Planör Redeploy öğesi listelenecek. Yani envanterinizde bir yer kaplar ve sandıklarda, otomat makinelerinde ve tedarik llama’larında yağma olarak bulunabilir.

Epic internet sitesinde, “Maddenin amacı, hareketlilik ve fayda sağlamak, ancak üzerinde dengelenebilecek ve yinelenebilecek bir biçimde. Planörlerin yeniden açılabilmesi özelliğini oyuna bir eşya olarak ekleyerek bu özelliğin oyunun diğer belirleyici faktörleriyle (yeniden açılma yüksekliği, hareket hızı, düşme ihtimali, kullanım sayısı gibi) daha iyi şekilde ilişkilendirilmesini sağlayacağız.” dedi. Ayrıntıları buradan okuyabilirsiniz.

7.20 güncellemesinin gelmesinden kısa bir süre sonra, Epic haftalık başka zorluklar çıkaracak.