Jackie Chan Hayranlarına Teşekkür Etti ve Endişelenmeye Gerek Olmadığını Söyledi

Jackie Chan Hayranlarına Teşekkür Etti ve Endişelenmeye Gerek Olmadığını Söyledi

Son günlerde ünlü oyuncu ve dublör Jackie Chan 70. yaşını kutladı: Yıldızı, birçok meslektaşı tarafından tebrik edildi, bu arada Will Smith de dahil olmak üzere birçok hayranı oyuncunun tebriklerini iletti.

Oyuncu, arkadaşlarına ve hayranlarına 70. yaşındaki doğum günü tebrikleri için teşekkür etti. Ayrıca, oyuncu son zamanlarda paylaşılan bir fotoğrafın konusuna da değindi. Bu fotoğrafta oldukça yaşlı ve hasta göründüğü için hayranlarının sağlığı hakkında endişelenmeye başladığını dile getirdi.

“Bugüne kadar birçok arkadaşım bana sürekli hatırlatıyordu: ‘Jackie, 70 yaşına giriyorsun!’ Her bu rakamı duyduğumda kalbim bir saniyeliğine duruyor – ben artık 70 yaşındayım mı? Şoktan toparlandıktan sonra aklıma gelen ikinci şey, bir zamanlar abim Sammo Hung’un söylediği şu söz oldu: ‘Yaşlandıkça mutluluk’ . Özellikle biz kaskatörler, yaşlanmanın ne kadar şanslı olduğumuzu bilmiyoruz.

Geçtiğimiz günlerde birkaç arkadaşımın internetteki son fotoğraflarımı gördüklerini ve hepsinin benim sağlığımı endişe ettiğini için bu fırsatı kullanmak istiyorum, endişelenmeyin! Bu sadece yeni bir filmdeki karakterin görüntüsü. Karakterin gri saçları, beyaz sakalı olması ve yaşlı görünmesi gerekiyordu. Yıllar boyunca her zaman bir film için yeni bir şey denemeye hazır oldum, zorluklu kaskatör ekibi olsun veya karakterin benzersiz dış görünüşü olsun. Eğlence sektöründe 62 yıldır çalışıyorum ve her anın değerini biliyorum, hala setlere çıkabiliyor olmam bana çok şanslı olduğumu hatırlatıyor.

Son zamanlarda çalışma arkadaşlarım eski fotoğraflarımı incelemiş ve çok fazla anı barındıran fotoğraflar bulmuş. Bu mesajla yayımlamak için birkaç tanesini seçtim. Bu fotoğraflara bakarken bir sürü güzel anı aklıma geliyor. Tek söyleyebileceğim şey: film çekmeyi seviyorum ve her birinizi seviyorum.

Doğum günü tebrikleri için herkese çok teşekkür ederim. Herkes mutlu ve sağlıklı olsun!” – dedi Jackie Chan

Teskürt mesajına gençlik yıllarından fotoğraflarını ekleyen oyuncu:

Şu anda 70 yaşındaki aktör aktif olarak çalışmaya devam ediyor ve emekli olmayı planlamıyor. Karate Kid filminin devamı niteliğindeki Jackie Chan, Chris Tucker ile birlikte Rush Hour 4 filminde yer almayı planlıyor. Ayrıca, aktör Ninja Turtles: Mutants Strike Back filminin devamı için Splinter karakterini seslendirebilir.