John Wick Hex, Xbox One ve Switch için Gelecek

John Wick Hex, Xbox One ve Switch için Gelecek

  Mike Bithell ve Bithell Games tarafından ortaklaşa geliştirilen John Wick serisine dayanan bir aksiyon strateji video oyunu John Wick Hex, PC platfromu için 8 Ekim 2019'da piyasaya sürüldü. Çok sevilen oyun 2020 bitmeden Xbox One ve Switch içinde çıkması bekleniyor. 

 Sevilen film serisi John Wick Hex, ilk olarak PC platfoormu için piyasaya çıkış yaptı. Ardından PlayStation 4 için Mayıs 2020'de çıkış yapan oyun son olarakta Xbox One ve Switch içinde çıkması bekleniyor. Profesyonel tetikçi olarak tanıdığımız John Wick gibi düşünmemiz gerekecek olan oyunda doğru kararlar verip hızlı hareket etmemiz gerekecek. Dövüş ve aksiyon temalı bir oyun olan John Wick Hex sürükleyici bir hikayeye sahip. 

 Film serisinin arkasında bulunan teknik ekiple aynı ekibe sahip olan oyunda tam anlamıyla sinematik bir hava bulunuyor. Filmdeki gun-fu savaşını yeniden canlandıracağımız oyunda aksiyon strateji deneyimini tamamen yaşayacağız. Oyundaki her silahı kullanabilecek olmamız oyunun seyrini çoğu zaman değiştirecek. Gerçeğe yakın bir kurgulanmış oyun size az sayıda mermi veriyor ve sizi tamamen siz ile bırakıyor. Tamamen filmdeki gibi birçok düşman ile sınırlı cephane ile tek başınıza savaşacağınız oyunda zamanlamanızı ve stratejinizi doğru yapmalısınız.